Mai Tarot Jóslás, December 12., Rád mosolyog a régen várt szerencse

Kedvező lehetőségek jönnek, rád mosolyog a régen várt szerencse.

Új távlatok nyílnak ki előtted, feltéve ha nem szalasztod el a kínálkozó esélyeket. Megvalósíthatod a dédelgetett álmaidat, csak használd a benned rejlő csodás képességeket. Teremts örömöt, harmóniát, békét – úgy bent, mint kint. A szeretet áll most előtérben, minden kifejezési formájában: baráti szeretet, szülői szeretet, érzéki, erotikus szeretet, önmagad szeretete, és legfőképpen Isten szeretete.

Légy hálás és elégedett mindazért, amit a sors kínál neked. Fellendülhet a szerelmi életed is. Most lehetőség nyílik rá, hogy megtaláld az igazi társadat, vagy új fejezetet nyiss a már meglévő kapcsolatodban. Eddig titkolt vágyaid valósággá válnak, ha hiszel benne. Munkádban kiteljesedsz, megteheted azt a lépést, amely közelebb visz a valódi hivatásod megtalálásához.

7 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, December 12., Rád mosolyog a régen várt szerencse

  1. AvatarRèzműves Anikò

    Hàlàsan köszönöm!Màrcsak a gondola t örömmel Tölt el !Szivel ugy vàraja a szerelmem egy szemely irànt irànyul angora kitartok omelette mertt a szivel ezt sugja !Szeretem eat a fruit angora mèlyröl for belöllem ki ! Szeretem àllasom de meg se ugyanazt hanenjobb szeretem kozelebb visz eletem cèljahoz add hogy kozelemben legyen e szemely fèrfi lelkitàrsam szerelmem boldogsagom!Anyagi hejzetem mar sokkal kedvezòb ettol az àllastol!Vàrom! Bar meg minding a tagas munkalekort toltom be szeretem de mesze van a cèlomtol ,anyagi hejzetemtöl! NYUGALMAT BÈKÈT SZERETETTET KÈREK MINDEN ANGYALTOL .TUNDEREKTÒL ES ISTEN SZERETETTE JÀRJON ÀT RJTAM !BUTHA BOLCSESEGE NYUGALMA OKOSÀGGA VENGYEN O IS KOÖRBE ENGEM !Harsgom szàjon tova mint meleg szèl .amit rivet egy gyengèd esö. Nice szivemben harag .hejette szeretett uralkodik !Meed minden embert szeretlek angora hogy faj MIT tttem de nem bànom csak jobaràtomat !

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..