Mai Tarot Jóslás, December 14., Impulzív, életteli időszak következik életedben

Impulzív, életteli időszak következik életedben. Biztos lehetsz a sikerben, még ha kilátástalan is most a helyzeted. Az önmegvalósítás útját járhatod, izgalmas, érzéki élmények várhatók egy új szerelemben, és a régiben egyaránt. Hallgass a megérzéseidre, találd meg a harmóniát önmagadban és a kapcsolataidban. Tedd örömtelibbé a mindennapokat, engedj több teret az érzéki élvezeteknek, a finom ételektől kezdve, a természetjáráson át, egészen az erotikus élményekig.

Gondoskodj arról, hogy a kapcsolatod friss erővel töltődjön fel. Légy nyitott a fejlődésre, még akkor is, ha ez szükségszerű változásokkal jár. Tárd ki a szíved, engedj szabad utat a vágyaidnak, kívánságaidnak, fantáziádnak. Hagyd, hogy álmaid testet öltsenek és valósággá váljanak. Nyílj meg az életnek, lépj be olyan csodás dimenziókba, ahol valami azért szép, mert igaz. S azért igaz, mert nem múlik el soha.

7 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, December 14., Impulzív, életteli időszak következik életedben

  1. AvatarSzobonya Vivien

    Igen! Valóban a sok rossz után jó is lehetne! Reménykedem! Bízom a jóban! Hálás vagyok! Áldás! Köszönöm szépen!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..