Mai Tarot Jóslás, December 5., Gyökeres változásra kell számítanod

Életed bármely területén hirtelen bekövetkező, gyökeres változásra kell számítanod. Ne ragaszkodj olyan dolgokhoz, melyek hátráltatnak a fejlődésedben. Nem könnyű meghozni a döntést, mert talán még te sem tudod igazán, mit is kellene tenned. Ez a kritikus döntések időszaka. Nehéz a választás, mert sajnálod elhagyni a régebbi, megszokott életstílusodat és a környezetedet. Csakhogy a múlt és a jövő együtt nem tartható fenn.

Ha eddig nem mentek jól a dolgok, akkor nem érdemes tovább várni, pontot kell tenni a végére. Jobban jársz, ha te teszed meg az első lépést és elébe mész az eseményeknek. A régi, megszokott életed helyett most új kezdődik. Ami történik veled, arra késztet, hogy ráláss hibáidra és ezáltal megszabadulj tőlük. Váratlan, hirtelen bekövetkező dolgok történhetnek veled, amelyek felboríthatják eddigi elképzeléseidet.

6 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, December 5., Gyökeres változásra kell számítanod

  1. AvatarRézműves Anikó

    Szeretnek pontot teni regi élezemre rossz szokasaimat elhagyni hogy tudnek elebe menni ujeletemhez !szeretnek elkoltozni nincs lakasom ahova bekoltozhetnek !uj eletet szeretnek minden teren !

    Reply
  2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Hálásan Köszönöm ! Minél hamarabb annál jobb ! Áldás.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..