Mai Tarot Jóslás, December 8., Boldog időszak vár rád

Boldog időszak vár rád, melyet ki kell élvezned.

Minden okod megvan, hogy hálás és elégedett légy. Ideje van az ünneplésnek és a társasági kapcsolatok élénkítésének. A munkával összefüggő dolgaid remekül mennek, hamarosan learathatod a fáradozásod gyümölcsét. Kollégáiddal is megértitek egymást, kellemes a munkahelyi légkör. Légy tudatában annak, amit elértél, légy hálás azokért az ajándékokért, melyeket kaptál.

Oszd meg az örömödet másokkal is, a kedvesedről se feledkezz meg. Ünnepeljetek együtt. Boldogító élmények várnak. Szemléld a helyzetedet derűsen és vidáman, jó kedvvel dolgozz a szándékaid megvalósításán. Így biztosan nem lesz részed csalódásban. Elégedett lehetsz, mert a válságos időszak véget ért, és a tanulsága előnyödre szolgált.

Tőled függ, hogy tartós lesz-e a jó hangulat, vagy túlságosan korán kezdtél el örülni.

5 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, December 8., Boldog időszak vár rád

  1. AvatarRÉZMŰVES ANikó

    Hálasan köszönöm a boldogsagot amit erzek most ,szeretnem élvezni kihasznalni a boldogsagot .De meg mindig nem tudom ki a leljitársam van 3 szemely is ki szoba johet Gondolatban ,de szivem pont azt akarja ki titkolja erzeseit irantam az a szemely ki irant erdeklodom nagyon kollegam baratom szeretnem ha baratom maradna .A harmadik szemely üzenetett adot at hogy munkahejemen a tagas jo kornyezetben fogadjam el a jobb alas ajanlatot ha kapok .Köszönöm hogy uzentél vele nekem oly hálas vagyok mindenert köszönöm .Amásodik szemely kezemet kérte meg gondolatban igent mondanek de szivem a bizonyos szemely miat nem engedi hogy meg tegyem .Mit tegyek ki az en szerelmem boldogsagom a szivem re kell halgatnom ugye?

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..