Mai Tarot Jóslás, Február 10., Teremtő vagy, aki önmagába vetett hitével és kitartásával bármit a dicsőséges beteljesedésbe vezethet

Előfordul, hogy egészen hosszú ideig kellemetlen érzés kíséri azt az életet, amelyet élünk, mert – habár tudatosan nem – mégis, legbelül megfogalmazódott bennünk annak céltalansága. Miért történnek velem ennyire szomorú dolgok? Miért vagyunk részesei mindannyian ennek az egésznek? Miért látom kilátástalannak a helyzetemet? Sokan nem tesznek kísérletet a jövő átalakítására. Nem is gondolják, hogy ez megtehető. Sokan felismerték már, hogy jelenleg átélt élményeink adják tudtunkra, milyen valóságot vagyunk képesek megalkotni, abból a tudásból, amink van, ezért akár erőteljes kétségen is felülemelkednek. Csak akkor fogod tudni, hogy merre tartasz, ha ki mered jelenteni magadnak, merre akarsz tartani.

Ha eltévedt gondolatok vagy más emberek írják az élettörténetedet, nem fogod érezni a fejlődésedet. Egyedül te tudod levonni a következtetéseket. Egyedül rajtad áll, hogy javul-e a helyzet. Egyedül te vagy képes felelősséget vállalni azért, ami rád vár. Teremtő vagy, aki önmagába vetett hitével és kitartásával bármit a dicsőséges beteljesedésbe vezethet. Sokszor elérhetetlennek tűnik, amire vágyunk. Nem mintha annyira távoliak lennének, mert nem azok. Közelebb vannak, mint gondolnánk. Az álmaink iránt érzett szeretet, amellyel szüntelenül őrizzük jó kapcsolatunkat, fényt hoz létre értelmünkben, és az világítja meg számunkra a holnapot.

65 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, Február 10., Teremtő vagy, aki önmagába vetett hitével és kitartásával bármit a dicsőséges beteljesedésbe vezethet

  1. AvatarRèzműves Anikò

    Igen ma elszonorodtam ji csalodotsg volt bennem !Nem us tudom mit akarok ,se munksm se szerelmem ,van egy hu baratom mutotek leg melle alskult ki !Mutet atyank es istenunk hala jol sikerult !Vegig ereztem hogy batatomnak csak en tudok segiteni ò szerelmes belem szeret !En is szeretem de nem szerelembol de megis mikor nem vagyok vele hianyzik aggodom erte ertheto hisz beteg !Nem tudom hogy Mondjam meg neki hogy en ugy nem szeretem ahogy o felek mivel beteg es o en ertem imatkozot Istenukhoz hogy o meg nem halhat meg mikor most ismert meg engem mint àlmai nojet szerelmet !Kerlek szepen segitsetek szelemi erok es Atyam Istenem mit tegyek !faj hogy elmondom neki fajdalmat okozok esetleg nem akkar gyogyulni leljileg osszetorne !Amugy is beteg gyonge !Lelji ismert furdalasim van o ugy gondol ram en meg nem de megis hianyzik nekem ha nem vagyok mellete!Latjstok mi van bennem szomorkodom es lekiismert fudslas ,Koltozesrol beszel de nem tudom hejyes eb!!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..