Mai Tarot Jóslás, Február 11., Ha megalkudunk annak érdekében, hogy…

Egy dolog, amikor a különböző nézőpontok találkoznak, és elfogadjuk mások egyéni szempontjait anélkül, hogy kibillennénk saját, megfontoltan vezetett életritmusunkból. Egy másik dolog, amikor egyetértünk másokkal annak ellenére, hogy mi egészen másképpen gondolkodunk vagy éppen nem is kívánunk ezzel a dologgal foglalkozni. Más azért tenni valamit, hogy ne legyenek ránk rossz véleménnyel, és más természetesen tenni valamit, kicsit sem feszélyezve magunkat viselkedésünk miatt. Az őszinteség az egyik legfontosabb eszközünk, hogy kapcsolatban maradjunk saját intuícióinkkal.

Ha megalkudunk annak érdekében, hogy nézeteltérést kerüljünk el, látszatmegoldásokat teremtünk, és ez állandóan azt az érzést kelti majd bennünk, hogy nem a saját életünket éljük, ami így is van. Ha kimondod az igazadat azért, hogy megvédd, lehet, hogy meg is kell védened. Ha elmeséled az elképzeléseidet, mert szereted és odaadóan vágysz az átalakulásra, a hallgatókat még meséid hősévé is formálhatod. Nyugodtan felvállalhatod magad, idővel mások is megszokják, tisztelik és elismerik az erőt, amelyért kiálltál magadban.

5 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, Február 11., Ha megalkudunk annak érdekében, hogy…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..