Mai Tarot Jóslás, Február 15., Megszületik egy kitartó érzés, amellyel mindig tudjuk…

A vízerő emelkedése és fejlődése során próbálkozásainkból megszületik egy kitartó érzés, amellyel mindig tudjuk, melyik irányba haladjunk. Határozottan, gyönyörű vízióink tiszta tudatában ostromoljuk az életet. Nagyon-nagyon izgalmas a vízerő kiegyensúlyozása, mert megtörik a fokozatossága ennél a Tarot szimbólumnál (folyó). Az első két figura lapban még nincs jelen annyira tudatosság, hanem ösztönösen megyünk a jó érzések irányába. Azonban megtanítják velünk az élet és a vágyak közötti mély zuhanásokat áthidalni, amelyeket korábban nem tudtunk kezelni.

Mindenesetre élénkíti és erősíti az elkötelezettségünket egy olyan ügy vagy egy olyan kapcsolat irányába, ami igazán sokat jelent nekünk, ezért tökéletesnek akarjuk látni. A vízerő nagy tanulságai közé tartozik, hogy a kelyheinket miből merítjük meg: az életre való reakcióink adják azok tartalmát, vagy az önmagunk jóságos és erényes tulajdonságaiból, ami másokat késztet reagálásra? Magunkat akkor láthatjuk meg a víz felszínén, ha az elme tiszta. Az elme akkor tiszta, ha a szív ép. A szív akkor ép, ha az ember isteni eredetéből fakadó erényeire támaszkodik.

5 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, Február 15., Megszületik egy kitartó érzés, amellyel mindig tudjuk…

  1. AvatarRèzműves Anikò

    Koszonom butha !Usten az atyam es te mint jo tanar jo bolcseseg nyugot tanitom !kapcsolstaim probalom isteni szeretettel es josaggal vrgezni es konyu mert csak onmagamat adom oszinten enyire ehyszeru segitek mert jo erzesel tolt el.koszonom butha bolcs butha hercrg a szivem minfig tisztan tartom !

    Reply
  2. AvatarBakk Erzsebet

    Halasan köszönöm! Hasznos utmutatasokat kaptam! Igen epp lelek es épp szív ! Igyekszem, de sajnos az élet néha produkál olyat hogy megtörünk! Igyekszem erősebbnek maradni! Aldas!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..