Mai Tarot Jóslás, Február 9., Ebben örökké részed lehet, és meglepő pillatokban érkezhet rá viszonzás…

Mások viselkedését csalódásként megélve gyakran sodorhattak magukkal az indulatok vagy a kimerültség érzése, és az tűnt az egyetlen megoldásnak, ha viszonozzuk ezt az érzést. A győzelem érzése csak pillanatnyi, ha fájdalmat sikerül okozni másnak. Ugyanaz a fájdalmas gondolat vagy feltételezés, amellyel máson sebet tudunk ejteni, önmagunkon is sebet ejt. Az a seb pedig addig hat, amíg hatni engedjük. Hiába sorolnánk fel mások hibáit vagy hiába ostorozzuk magunkat a saját gyengeségeinkért, csak megrekedünk velük a konfliktusban.

Az ember egy végtelen és kifürkészhetetlen talány, akiben – viselkedése vagy az általa keltett első benyomás ellenére – számtalan jóra találhatunk, ha Szándékunkban áll. Ezzel a Szándékkal békés kapcsolat reménye ébred fel bennünk, megnyugvást és utat találva a lelkünkben. Boldogok lehetünk akkor is, ha kedvesen bánnak velünk, de még mélyebb az az öröm, amikor megtanulsz megbecsüléssel közeledni mások felé. Ebben örökké részed lehet, és meglepő pillatokban érkezhet rá viszonzás. A békés kapcsolat megteremtése a cél, ami itt lebeg, fél lábbal már benne élsz. Miért nem lépsz át teljesen?

76 thoughts on “Mai Tarot Jóslás, Február 9., Ebben örökké részed lehet, és meglepő pillatokban érkezhet rá viszonzás…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..