A Bolond egy nagyon meredek szikla peremén áll, és ha ugrásra szánja el magát, csak a galambok és a csőrükben levő szalagok tartják majd.

A róka tudja ezt. Figyel. Ő az értelem megtestesítője, bár ez sajnos nem véd meg senkit attól, hogy bolond módjára cselekedjen. A róka képtelen megérteni, mi készteti a Bolondot erre a végzetes ugrásra. Akkor vajon ki a bolond: az, aki minden logikának ellentmondva hajlandó fejest ugrani az ismeretlenbe, vagy a róka, aki ennyire makacsul hisz az értelem és a gondolat igazában?
A Bolond az újrakezdés, a kaland, az élvezet és a szenvedély szimbóluma. Ösztöneinek engedelmeskedve, gondolkodás nélkül rohan előre. A bolondhoz hasonlóan talán te is egy szakadék peremén nézel tűnődve az ismeretlenbe.

A magasba meredő szikla és a valahol messze lent húzódó föld közt nincs más, csak a végtelen kékség. Ez a lap vagy várható szörnyű bukás előtti könnyelműség hírnöke, vagy a merész kalandvágyé, a bizalomé és tudásé, amely átsegít az elkövetkező időszakon. Aki keres, az előtt végtelen lehetőségek tárulnak fel.