Mária Magdaléna fénye árad 2018-ban…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vannak pillanatok, amikor már-már úgy tűnik, túl vagy rajta… Aztán egy váratlan érzet, egy emlékkép, egy eszedbe jutott mondat, egy érintés, egy pillantás, az illat… és talán ismét az örvény közepében találod magad… De hogyan? Miért? Hiszen már olyan régen dolgozol azon, hogy elfelejtsd… hogy valóban múlttá váljon. Igen, dolgozol azon, hogy elengedhesd. Erőn felül teszel azért, hogy végre nulla pontba érkezz.

És egy óvatlan percben, mégis mintha semmi nem változott volna. Mintha az előbb hallottad volna a hangját, mintha az előbb simogatta volna arcod, tested… Hogy lehet ez? Felesleges minden, amit teszel?

Nem, drága Lélek – suttog lágyan Mária Magdaléna… – Az átmenet állapota… A változáshoz sok-sok türelemre és kitartásra van szükség. Az átíródás történik szellemben, lélekben, testben… Milyen a kapcsolatod a testeddel? Az Istenanya Méhének gyümölcsével? Ahogy az Istenatya a szellem-lélek, a gondolat, úgy az Istenanya a lélek teste. A forma és az alak. Ha igazán szeretni és tisztelni szeretnéd az Istenanyát, tiszteld és szeresd a tested. Amennyi szeretetet, törődést adsz a testednek, bőrödnek, a test érintésének, úgy szereted az Egyensúlyban megnyilvánuló nőit…

A szívteremtés és a szívtudatosság az egyensúly harmóniája és szépsége: a teremtés része a gondolat képzelete, a lélek vágya és szeretete, és a test rezgéskibocsátása. Ki új energiában testéből IS teremt. A szívtudatosság a láthatatlan és a látható együttműködése. A szinkronitás…

Az új energia egyik legfőbb tanítása a szinkronitás…

Újenergiás Bőség Teremtés Istenanya Szív-tudatosságában

Immáron az energiák 2018 felé irányítják szívünket, és mi egyre inkább kerülhetünk szív-tudatosságba. Olyan hihetetlennek tűnik, hogy mindent, de mindent magunk mögött hagyhatunk, és többé nem számít, hogy mit tapasztaltunk. Mégis… Higyjük el! Bármi lehetséges, amit csak újat, szeretetben teremteni szeretnénk!
A tapasztalat semleges tudássá és intelligenciává alakul, ahol még tágabb szeretet-térben élhetjük meg önmagunk csodáját.
2018 az önértékelésre és önmegbecsülésre tanít többek között. Középpontban a kapcsolat önmagunkkal van.
Új történeteket írunk. És ahogy a régi oldás is rétegekben történt, úgy az új megfűzése is fokozatos, folyamatos.
2018: 2-es év, az IstenAnya, az Istennő éve… A nő energiája, ami testet ad- MÉH SZENTSÉGE, ami megnyílvánít az anyagban.

forrás: http://vaktororsolya.blog.hu/2017/11/04/maria_magdalena_fenyeben_gyogyulva

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..