Melyik kártya fogott meg a legjobban ? Ez várd rád

Melyik kártya fogott meg a legjobban ? Ez várd rád

Folyamatosan döntéseket hozunk és ezen döntéseink következménye előbb vagy utóbb, de mindig utolér minket. Ezek a mandala kártyák segíteni fognak a hamarosan téged utolérő döntéseidnek megértésében.

1. lap:
Ha nem magáért a változásért változtatsz, hanem egy fontos cél vezérel, akkor nyugodtan útnak indulhatsz. Van úgy, hogy a régi keretek szűkké válnak, a stagnálás pedig életterünk, lehetőségeink végzetes beszűküléséhez vezet. Ha így lenne, cselekedj még akkor is, ha érzed a változás terhe nagy nyomást jelent majd rád, s feszültségekkel terhes időszak elé nézel. Az erőddel való okos gazdálkodás, a kisebb újratervezések, s kitartó taktikus cselekvés azonban minden bizonnyal meghozza majd a gyümölcsét, így később sem kell bánkódnod az elszalasztott lehetőségek miatt.

2. lap:
A sors változékony eseményei között is meg kell állnunk a helyünket. Akkor sem szabad kétségbe esnünk, ha korlátozott választási lehetőségek között találjuk magunkat, s úgy érezzük, a dolgok irányítása nem a mi kezünkben van. Kétségtelen, hogy bizonyos reményteljes lehetőségek hirtelen elveszhetnek, vagy eleve kudarcra vannak ítélve, mert még nem érett meg rájuk az idő. Időnként számot kell vetnünk vele, hogy bizonyos emberekre vagy körülményekre nem lehetünk hatással, és az ígéretek csak ígéretek maradnak. Ha azonban van egy fontos ügyed, ami elakadt, tégy próbát még egyszer, hisz így úgy érezheted, Te mindent megtettél, s nem szolgáltattad ki magad a vak véletlennek, közönynek, vagy a félreértéseknek. Ha ezután is zárt kapukat találsz, akkor bátran válassz más utakat, hisz ezt az esélyt senki nem veheti el tőled.

3. lap:
A jelen helyzet vívódást, sokasodó feszültségeket mutat, amelyek a végsőkig feszíthetik benned a húrt. Még valószínűleg nem jutottál dűlőre, nem tudod, maradj-e vagy menj, de a folyamatosan elszenvedett csalódások, megaláztatások már gondolkodóba ejtettek. A fekete holló azonban nem sejtet sok jót, hisz olyan hirtelen változást jósol, amikor kénytelen leszel szembesülni bizonyos tényekkel vagy olyan információkkal, melyek összetörhetik a biztonságos és barátságos világod illúzióját, és szembesülésre késztetnek. Az események talán csak kisebb megrázkódtatást jeleznek, de mindenképpen a tűréshatárodat feszegetik majd, amikor komolyan el kell gondolkoznod, hátat fordítasz-e végleg a szituációnak és átlépsz-e végre a változás kapuján.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!