Melyik kártyát választanád szived szerint? Ezt jelenti számodra!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az 1. kép

Független, eredeti, furcsa típus vagy

Korlátlan szabadságra van szükséged, mert legfőbb igényed az önkifejezés, méghozzá egyedülálló módon. A semmittevés időszakaiban is kreatív, művészi tevékenységeken töröd a fejed és azoknak hódolsz. A szabadság, függetlenség iránti vágyad mindennél erősebben munkál benned, ezért nagyon gyakran csinálod pont az ellenkezőjét annak, mint amit a környezeted elvárna tőled. Egy igazi individualista vagy. Soha nem követsz vakon semmilyen trendet, éppen ellenkezőleg, te magad hozod létre azokat. Saját elképzeléseid, egyéni erkölcsi normáid szerint éled az életedet, szabályok nélkül.

A 2. kép

Álmodozó, romantikus, érzelmi típus vagy

Rendkívül érzékeny és sérülékeny ember vagy. Kereken megtagadod az engedelmességet mindenféle felső vezetéssel szemben. Nem akarod józanul, racionálisan nézni az élet dolgait, a világot. Érzelmeid vezetnek, hajlamos vagy a föld felett járni. Az álmaidat hajtod, ezért nagyon nehezen jössz ki olyan emberekkel akik racionálisak, szabálykövetők. Nem engeded, hogy gazdag érzelemvilágodat bárki is korlátozza, előírja számodra mit kellene tenned.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Oldal 1 Oldal 2
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.