Melyik kártyát választanád szived szerint? Ezt jelenti számodra!

A 3. kép

Gyakorlatias, kiegyensúlyozott, harmonikus típus vagy

Nagyra értékeled a természetességet. Nehezen viselsz mindenféle mesterségességet, hivalkodást, követelőzést. Az egyszerű vonalakat, formákat szereted és így is kommunikálsz. Kivívod környezetedet csodálatot könnyedségeddel, józanságoddal, azzal, amilyen szilárdan, két lábbal állsz a földön. Az emberek tudják, hogy számíthatnak rád, mert maximálisan biztonságban érzik melletted magukat. Melegszívű, humánus emberként ismernek. Nem tűröd a talmi csillogást, tudod, hogy nem minden arany, ami fénylik. Utálod a divathóbortokat, te magad visszafogott vagy, szerényen elegáns, mind ruházatban, mind viselkedésben.

A 4. kép

Békés, szerény, körültekintő típus vagy

Veled könnyű kijönni, békés természeted miatt imádnak az emberek a társaságodban lenni. Könnyen barátkozol, de ügyesen helyet tartasz fenn a függetlenséged, magánéleted számára. Időről időre elvonulsz, hogy elmélkedj az élet nagy dolgain, egyedül kell tágítanod a nézőpontjaidat. Nem idegen számodra, hogy gondolkodj az élet értelmén, szeretsz filozofálni, spekulálni különböző témákon. Mivel békében állsz magaddal és a világgal, szeretsz idegen helyeken tartózkodni egyedül is, értékeled a szépséget, hűséget, harmóniát. Bár rád sütik néhányan, hogy magányos farkas vagy, ez nem így van, annyi az egész, hogy irigylik, neked nincs szükséged mankókra.

Oldal 1 Oldal 2
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

18 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!