Melyik láb illik rád? Ezt árulja el rólad!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ha eddig azt gondoltad, hogy a lábad formájának és méreteinek semmi jelentősége nincs, akkor tévedtél, az egyik legpontosabb jellemzést írja ugyanis le a személyiségedről.

Nézd meg az alábbi 3 ábrát és válaszd ki azt, amelyik leginkább hasonlít a lábadra, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást!

labak2

1. Láb

Ha a lábujjaid mérete a nagytól kezdve csökkenő méretben halad, akkor egy igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki lépésről-lépésre szeret haladni az életben. Nem szereted a spontán dolgokat, számodra a rendezettség és a szabályok betartása a legfontosabb. Ettől eltekintve viszont nem zárkózol el az új dolgoktól és ha arról van szó, nagyon is oda teszed magad. Nem célod a középpontban lenni, de szereted, ha sok ember vesz körül. Igazi hűséges társ vagy, aki hosszú ideig képes kitartani amellett, akit választ. Nem jellemző rád a flört, de tetszik, ha pozitív visszajelzéseket kapsz másoktól.

2. Láb

Ha a második lábujjad sokkal nagyobb, mint a nagylábujj, akkor te egy igazi vezéregyéniség vagy, aki mindig jól tudja mikor van rá szükség. Határozott vagy és magabiztos, néha talán kissé makacs is. Nehezen ismered el, ha nincs igazad valamiben, viszont hamar túl tudsz lendülni a hibákon és a problémákon. A szerelemben is ez a meghatározó szerep a tiéd, inkább te vagy az, aki a kezében tartja a dolgok irányítását. Mindenkinek csak egy esélye van nálad, ha meg is bocsátasz véletlenül, akár minden nap a másik fejéhez vágod a sérelmeket. Ugyanez jellemez az emberi kapcsolataidnál is, ha valaki egyszer is megbánt, soha nem feleded el neki.

3. Láb

Ha a második lábujjad nagyobb, de ez a különbség nem szembetűnő, akkor te egy nagyon kíváncsi természet vagy, aki mindig szereti tudni, hogy mi zajlik körülötte. Nem jellemző rád a pletykálás, ha rád bíznak egy titkot, te annak is kezeled azt akár a sírig is. Ennek ellenére még sincs sok barátod, inkább kevesebb van, de velük mindent meg tudsz osztani. Sok esetben azonban előfordulhat az is, hogy a szerelmed a legnagyobb bizalmasod, így bárkivel is élj, mély, lelki kapcsolat a tiétek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..