Mihály arkangyal tanácsa csütörtökre 11.30 – Megérdemled e győzedelmes időszakot

Mihály arkangyal tanácsa csütörtökre 11.30 – Megérdemled e győzedelmes időszakot

Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át magad neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.”

Metatron arkangyal mellett Mihály arkangyal a másik olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, és olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Mihály arkangyal abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait.

Mihály arkangyal támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azonkívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

  • Marika Horvát 2017-11-29 at 21:29

    Hálásan köszönöm Mihály Arkangyal az üzenetet ! Áldás,, szép estét kívánok szeretettel ,, Testvéremet is üdvözlöm fent ,,,köszönöm !Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!