Mihály arkangyal tanácsa csütörtökre 12.07

Mihály arkangyal tanácsa csütörtökre 12.07

Eljött a tökéletes pillanat, hogy megérzéseid alapján cselekedj. Az ajtók nyitva állnak, miközben velünk együtt átsétálsz rajtuk. Ne halogasd, és ne is késleltesd az időt, hiszen már megérett a siker összes előfeltétele. Minden és mindenki melletted áll, támogatva a pozitív végeredményt.

Ez a kártya arra utal, hogy ahhoz, hogy teljes mértékben választ kapj imáidra, először még meg kell tenned bizonyos lépéseket. Az angyalok azt üzenik, hogy ez a tökéletes pillanat a cselekvésre. Ők majd vezetnek téged az úton. Egyes esetekben nem is az a fontos, hogy miként közelítjük meg az adott helyzetet, hanem hogy cselekedjünk, energiát és szándékot fektessünk vágyaink megnyilvánulásába. Amint megtesszük az első lépést a vágyott végkifejlet irányában, az univerzum azonnal segítséggel lát el bennünket.

A lap további jelentései: Cselekedj most azonnal. A helyzet megoldódik, feltéve, ha nem késlekedsz. Hozd meg a döntést. Minden múltbéli akadály azért merülhetett fel, mert az időzítés nem volt megfelelő.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

  • BEÁTA OLÁH 2017-12-07 at 16:04

    TUDOM HOGY VANNAK ANGYALOK ÉN HISZEK BENNÜK !!!


  • BEÁTA OLÁH 2017-12-07 at 16:05

    tapasztalatból beszélek!Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!