Mihály arkangyal tanácsa hétfőre 12.04

Mihály arkangyal tanácsa hétfőre 12.04

Mihály arkangyal melléd állt, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni feladataiddal (mi több, élvezd is azokat). Ez az arkangyal megvéd a kishitűségtől, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.

Bízz az isteni gondviselés hatalmában, s érezd magad biztonságban az Ég védelmében. Az új élethelyzeteket és változásokat szükségképpen félelemmel fogadjuk. Talán te is aggódsz, lesz-e elég erőd megbirkózni azzal, ami rád vár. Tartsd azonban észben, hogy Isten nem állít olyan próbatétel elé, amely meghaladja erődet. A menny hatalmas társakról is gondoskodik – ilyen többek között Mihály arkangyal -, akik minden módon a segítségedre lesznek.

Az arkangyalok felügyelik a mellénk rendelt őrangyalokat. Mihály neve azt jelenti: “aki Istenhez hasonló”. Mind az Ó-, mind az Újszövetség fejedelemként szól róla, aki az alacsonyrendű hatalmakkal szembeszállva védelmez minket. Sokan számoltak már be csodálatos megmenekülésről és az Ég védelméről, amikor hozzá fordultak. Ezért is védőszentje a rendőröknek, biztonsági őröknek és tengerészeknek. Szent Mihály, az arkangyal biztonságot és önbizalmat hoz neked, amennyiben hozzá fordulsz.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

  • Marika Horvát 2017-12-04 at 11:24

    Hálásan köszönöm a mennynek és Mihály Arkangyalnak, hogy mindig velem van és bátorit,,viyázz rám és a családomra ! Hála és köszönet mindenért ! <3


  • Mihály 2017-12-04 at 15:39

    HÁLÁSAN KÖSZÖNÖMVélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!