Mihály arkangyal tanácsa hétfőre 12.18

Mihály arkangyal tanácsa hétfőre 12.18

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Isten és az angyalok most azonnal segítenek neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van).

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.

Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Marika Horvát 2017-12-17 at 22:58

    Hálásan köszönöm az angyaloknak,, kérem,hogy segítsenek a félelmeimtől meg szabadulni,,,, köszönöm,, én is szeretlek benneteket angyalok,, ,,köszönöm az Áldást,,,, <3 szép estét mindenkinek !Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
error: Content is protected !!