Mihály arkangyal tanácsa péntekre 01.12

Más lehetőségek is elérhetőek számodra.

Talán úgy tűnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal több van ebben, mint ami látszik. Lehetőségek nyílnak meg, de a figyelmed túlságosan beszűkült, ezért nem veszed észre őket. Minden eshetőségre tartsd nyitva a szemed.

Lehet, hogy úgy tűnik, az életből hiányzik a mágia és az izgalom, de most nagy esély van a megvilágosodásra. Tölts egy kis időt meditációval, azzal a tudattal, hogy bármiféle kiábrándulást is érzel, az azért van, hogy arra buzdítson, hogy önmagadba nézz… ami egy boldog élethez vezet.

Tudatában vagy az érzelmeidnek. Biztosra veszed a dolgokat. Lemaradsz a lényegről.

Angyali nyereményjáték

16 thoughts on “Mihály arkangyal tanácsa péntekre 01.12

  1. Nagyon köszönöm,,igen,, beszükült az agyam,, más is mondta ,nem ugy gondolkodom ahogy az elött,,, elfelejtek dolgokat .. azorvosnak sem tudtam válaszolni,, le lasult az agyam,, én is érzem ,, valami lett velem,, ami nagyon nem jó ez,, mint ha nem is én lennék,, nem jó ez nem örülök ennek,, egyáltalán,, félek még rosszabb lesz,,gondolkoznom kell és a sok várakozás is idegesit,, nem tudok gondolkodni,, már el isfelejtettem mit akarok irni,, ,, érzem valami nagy baj van,,, minden nap hogyan felelek meg ??? a helyzetünk meg csak romlik,, nem ilyennek reméltem,,, a segítséget ,, és még most az agyammal is ami történt félő így ,,, 2-3 hónapja,,,??? Mi lesz igy velem,,,? ???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X
error: Content is protected !!