Mihály arkangyal tanácsa péntekre 12.08

Mihály arkangyal tanácsa péntekre 12.08

Elismerően méltányoljuk azt a fejlődésedet, amit abban értél el, hogy megemlékeztél a szeretetről napi tevékenységeid során. Kristály tisztán látjuk, hogy szeretettel teli gondolataid, érzéseid és cselekedeteid révén mekkorára nőtt hozzájárulásod a világ fejlődéséhez.

Ez a kártya bizonyítékként szolgál arról a számodra, hogy fejlődésed biztos. Megesik, hogy kíméletlenül másokhoz hasonlítod önmagadat, és úgy érzed, hogy utad során már jóval előbbre kellene járnod. Azonban nézd csak meg, milyen messzire jutottál, hány leckét tanultál meg, és hány embernek segítettél! Összpontosíts az előmeneteledre, ahelyett, hogy a tökéletességet várnád el önmagadtól. Minden egyes napon tegyél meg egy apró lépést egy olyan terved megvalósítása felé, amely szenvedéllyel tölt el.

A lap további jelentései: Jó úton jársz, még akkor is, ha úgy érzed, lassan haladsz. Dicsőítsd a fényt a sötétség átkozása helyett. Becsüld meg önmagad.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

  • Pulai Judit 2017-12-08 at 10:13

    Kedves!
    Én vízöntő szülöttje vagyok.1968.02.16-a. Szerettném tudni,hogy az egészségemel,és az anyagiakkal kapcsolatban mi várható számomra a közel jövőben vagyis hamarosan?
    Köszönöm a vissza válaszodat!Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!