Mihály arkangyal üzenete csütörtökre 01.18

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A bőség valójában a természetes állapotunk.

Sajnos nem sokan tapasztalják ezt meg itt, a Földön. Sokunkban rengeteg téves hiedelem él a pénzzel kapcsolatban. Pl. :A pénzért keményen meg kell küzdeni, nem jön az csak úgy magától, oda megy, ahol több van stb.

A bőség egy olyan alapállapot, ami minden embert megillet. Mindannyian élhetnénk bőségben, csak el kell ezt hinnünk, és meg kell engednünk magunknak. Isten nem csak a szeretetben nyilvánul meg. Isten ott van a boldogságban, a bőségben, az örömben, az egészségben. A bőség nem csak az anyagi jólétet jelenti. A bőség egy kiteljesedett életet jelent. Egészséget, szerelmet, időt, lehetőségeket, pénzt, kapcsolatokat. Ahhoz, hogy megélhessük itt a fizikai síkon a bőséget, adjuk most át minden pénzzel kapcsolatos hiedelmünket, félelmeinket az Angyaloknak.

Kérjük meg az Angyalokat, hogy gyógyítsák meg anyagi helyzetünket. Ariel Arkangyalhoz fordulhatunk segítségért, ő a bőség Angyala. Figyeljük a héten a jeleket, a belső megérzéseket, késztetéseket, mert azok bizony angyali jelzések arra vonatkozólag, hogyan javulhat anyagi helyzetünk. A kártya egy megerősítés lehet azok számára, akik mostanában bele akartak vágni valamilyen üzleti vállalkozásba. Higgyetek a sikerben, jó úton haladtok!

Bízzunk az Angyalokban, hogy hamarosan megoldódnak anyagi gondjaink!

Angyali nyereményjáték

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Hálásan köszönöm,,és kérem az angyalokat és Aril Arkangyalt , hogy segítsen és gyógyitsák meg az anyagi helyzetünket a családba,, ! Hálásan köszönöm !Áldás,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..