Mihály arkangyal üzenete csütörtökre 01.18

Mihály arkangyal üzenete csütörtökre 01.18

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A bőség valójában a természetes állapotunk.

Sajnos nem sokan tapasztalják ezt meg itt, a Földön. Sokunkban rengeteg téves hiedelem él a pénzzel kapcsolatban. Pl. :A pénzért keményen meg kell küzdeni, nem jön az csak úgy magától, oda megy, ahol több van stb.

A bőség egy olyan alapállapot, ami minden embert megillet. Mindannyian élhetnénk bőségben, csak el kell ezt hinnünk, és meg kell engednünk magunknak. Isten nem csak a szeretetben nyilvánul meg. Isten ott van a boldogságban, a bőségben, az örömben, az egészségben. A bőség nem csak az anyagi jólétet jelenti. A bőség egy kiteljesedett életet jelent. Egészséget, szerelmet, időt, lehetőségeket, pénzt, kapcsolatokat. Ahhoz, hogy megélhessük itt a fizikai síkon a bőséget, adjuk most át minden pénzzel kapcsolatos hiedelmünket, félelmeinket az Angyaloknak.

Kérjük meg az Angyalokat, hogy gyógyítsák meg anyagi helyzetünket. Ariel Arkangyalhoz fordulhatunk segítségért, ő a bőség Angyala. Figyeljük a héten a jeleket, a belső megérzéseket, késztetéseket, mert azok bizony angyali jelzések arra vonatkozólag, hogyan javulhat anyagi helyzetünk. A kártya egy megerősítés lehet azok számára, akik mostanában bele akartak vágni valamilyen üzleti vállalkozásba. Higgyetek a sikerben, jó úton haladtok!

Bízzunk az Angyalokban, hogy hamarosan megoldódnak anyagi gondjaink!

Angyali nyereményjáték

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
error: Content is protected !!