Mihály Arkangyal üzenete estére: Békülj ki az elmúlt nap eseményeivel

Mihály Arkangyal üzenete estére: Békülj ki az elmúlt nap eseményeivel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A hála megnyitja a szívet és gyarapodást teremt az élet minden területén. Amint több teret engedsz a hálának a lelkedben, úgy engedélyezed a gyarapodást. Ha engedékeny állapotban van a lelked, csodák történnek.

A hála átalakító erővel bír. Találd meg miért lehetsz hálás az életedben. Érezd ezt a hálát nap mint nap. Ne legyenek elvárásaid, egyszerűen csak légy hálás és a változás folyamata beindul. Ennek tudatában kelj fel minden reggel. Abban a pillanatban, amint ez a folyamat állandósul, meglepő fordulatot vesznek a dolgok

Most válaszd a boldogságot A boldogság a hála egyik formája. Ha boldog szívvel tapasztalod meg az életet, a szíved nem akarja majd más módon megtapasztalni utána. Alapvető szükségletté és motivációvá válik, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobb legyen. Nem kell másoknál jobbnak lenned, ez csak rólad szól, a te hozzáállásod jobbá válásáról, ami jobbá teszi a körülötted lévő világot is

Mielőtt lefekszel este az ágyadba, békülj ki az elmúlt nap eseményeivel. A szándékaid egész nap jók voltak, és a legjobban cselekedtél, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak erről. Tervezd el, hogy a holnapi nap még bámulatosabb lesz, mint a mai volt.

Angyali Útmutató, hogy több hálát érezz:

  • Hogyan lehetsz hálásabb és hogyan hozhatsz több hálás az életedbe?
  • Hosszabb hálát hozhat az életedbe, ha meglátod az ajándékot kihívásokkal teli tapasztalatokban.
  • Ne tartsd természetesnek a dolgokat vagy az életedben levő embereket, engedd meg,hogy tudják, hogy mit jelentenek neked.
  • Véletlenszerű intuitív cselekedetek kezdeményezése.
  • Fogadd a dolgokat szeretettel.

Emlékezz rá, hogy az életednek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
error: Content is protected !!