Mihály Arkangyal üzenete ma estére: Boldogság és békesség vesz körül, és nagyon szeretlek téged. Kérlek, ne aggódj miattam.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára.

Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.

Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!

Üzenetet hozok számodra egy elhunyt szeretett személytől: Boldogság és békesség vesz körül, és nagyon szeretlek téged. Kérlek, ne aggódj miattam.

A szívedet nehéz fájdalom nyomasztja, és azért vagyok itt, hogy megnyugtassalak és bátorítsalak. Az elhunyt szeretett személy védőangyala vagyok, és tudatni akarom veled, hogy nincs okod aggodalomra. Ő boldog, és nagyon jól alkalmazkodott az átmenethez. Sem haragot, sem aggodalmat nem érez, csak szeretet és megértés van a szívében irántad. Semmi rosszat nem tettél, ezért semmi módon ne hibáztasd magad. Te minden tőled telhetőt megtettél, és tudnod kell, hogy ő nagyon hálás ezért.

Ő és a te lelked még mindig nagy szeretettel kapcsolódnak egymáshoz. Ez a szeretet sosem múlik el! Noha hiányzik a fizikai jelenléte, lelkileg kapcsolódtok az álmaidon, érzéseiden keresztül, de érzékelheted a jelenlétét hangja vagy illata révén is. Ő ugyanolyan élő, mint te vagy, sok tekintetben még inkább az.

Megszabadulva a földi aggodalmaktól és testi fájdalmaktól, ő szabadabb és boldogabb, mint valaha. Amint beteljesíted életed célját, és elérkezik az időd, újra megölelhetitek egymást, és lelkeitek egyesülnek. Addig is tudnod kell, hogy ő gyakran van veled, és az angyalok szüntelenül vigyáznak rád.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Hálásan köszönöm az üzenetet ,, Mihály Arkangyal,,,most kicsit fáj a szívem,, és el sírtam magam,,,, nagyon hiányzik a Testvérem ,,,, a volt ,,férjem a gyerekeim apja,, a húgom,, sok rokonom, családom nagy része már mind ott van fenn,, korán mentek el,,, 🙁 🙁 szüleim helyett sajnos én voltam aki fel neveltem őket,,, 🙁
    Hálásan köszönöm az üzentet tőle és az Őrangyalának is köszönöm,, üzenetet,, szeretem! Áldás ,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..