ANGYALI ÜZENETEK

Mihály Arkangyal üzenete ma estére: Fogadjuk nyitott szívvel a csodálatos ajándékot

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ne csodálkozzunk, ha a ma este esetleg eddig ismeretlen könnyedség tölti el lelkünket, vagy legalábbis el tudjuk képzelni azt az állapotot vagy helyzetet, ahol ez az energia megvalósítható.

Mihály arkangyal felhívja a figyelmedet arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. A többi isteni teremtményhez hasonlóan bennünk is csodálatos lehetőségek rejlenek. Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket.

Fogadjuk nyitott szívvel Mihály arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.
Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe. Lehet, hogy különféle feltételekhez kötjük a boldogságunkat, ezek azonban csupán az ego tévedései. Nem a szívünkből erednek, és csak eltávolítanak a valódi, önmagunkból fakadó boldogságtól.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

32 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!