Egyéb

Mihály Arkangyal üzenete ma estére: Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A ma este egészen különleges lesz számunkra, nem csak a minőségi pihenés és passzív megtisztulás, hanem a közeljövő békéjének megalapozása is ma este esedékes. Igyekezzünk harmóniában tölteni a ma estét és az elalvás előtti rövid aktív időszakot, mert ez ki fog hatni a következő hetekre is.

A béke angyala vagyok. Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra.

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.

Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erejű, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes. Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

35 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!