Mihály Arkangyal üzenete péntekre: Bízd ránk a megoldást!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mihály arkangyal azért küldi ezt a kártyát, hogy segítsen megnyugvást találni ebben a zavaros helyzetben

Az Elfogadás nem azt jelenti, hogy örülsz a dolgok jelenlegi állásának, vagy hogy erre vágytál, hanem azt, hogy kész vagy elfogadni a helyzetet. Isten és az angyalok meghallgatták gyógyító szándékú imáidat. Most arra kérnek, hogy bízd rájuk a megoldást, mégpedig azzal, hogy elfogadod a helyzetet.

Ez a „sodródni az árral állapotához hasonló belenyugvás, amikor hisszük, hogy a dolgok mennek a maguk útján. Ez most nem az ellenállás vagy az erőfeszítések ideje.

Nyíltan és őszintén mondd el véleményedet, de fontos, hogy ugyanakkor kellő tisztelettel és elfogadással kezeld a helyzetet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.
  1. Hálásan köszönöm Mihály Arkangyal az üzenetet! De már több helyen is itt le irtam, hogy igen,, ELFOGADOM a helyzetet,, magára bízom a dolgaimat és hálás vagyok mindenért amit értem tesz továbbra is köszönöm,a sok segítségét felém,,ezért van a félelem bennem nap mint nap! Most is remeg az egész testem! Köszönöm a segítságé! Áldás a Földre!😇🙏🤔♥️ Hála,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..