ANGYALI ÜZENETEK

Mihály Arkangyal üzenete vasárnapra: Kérj, amit szeretnél!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Spirituális fejlődésed folyamatának része az, hogy vannak álmaid, és semmi szégyen nincs abban, hogy vágyakozz valami után. A manifesztáció folyamata lehetővé teszi a számodra, hogy felhasználd istenadta kreatív tehetségeidet.

Minden, amire szert tettél az életedben, az saját kívánságaid eredménye, beleértve a látszólag nem kívánatos elemeket is. Ezt nem szemrehányásképpen hangsúlyozzuk, hanem hogy felmagasztaljuk azon elképesztő hatalmadat, hogy magadhoz vonzz bármit, amit tudatodban tartogatsz.

Ma kérd azt, amit tényleg akarsz.

Engedd meg magadnak, hogy már-már szenvtelen módon megköveteld és elvárd valódi vágyaid beteljesülését. Hívd segítségül magadhoz Istent, bennünket, az angyalokat és a többi embert, mindazokért a dolgokért, amikre vágysz.
Kellemesen meglepődsz majd, hogy az univerzum milyen gyakran mond neked igent – és csupán csak kérned kellett!

Gondolat a mai napra

Azt kérem, hogy vágyaim valóra váljanak. Bevallom önmagamnak és a többieknek legbensőbb vágyaimat. Biztonságos rám nézve, hogy azt kérjem, amit akarok, és hogy meg is kapjam.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

137 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!