Milyen díszek és milyen fények ékesítik a karácsonyfád? Meghökkentő dolgokat árulnak el a személyiségedről!

A karácsonyfád nem csak az otthonod egyik kiegészítő kelléke az ünnepek folyamán, hanem a személyiséged egyik tükre is. A díszítő elemek és a fények ugyanis sokat elárulnak a személyiségedről, a valódi arcodról, a lelkedbe zárt érzésekről!

Lássuk milyen díszek vannak a fádon és nézzük mit árul el rólad!

Fehér fények

Az egyszerűség jelképe a fehér, vagyis te magad is egy egyszerű ember vagy. Nem szereted túlzásba vinni a dolgokat, így számodra a fehér szín a legmegfelelőbb szín, ha a karácsonyfáról van szó. Sokszor téged is meglep, hogy mennyire egyszerű vagy és a környezeted is sokat csodálkozik ezen, pedig ez vagy te valójában. Ne félj attól, ha sokan kinéznek emiatt a sorból vagy különcnek tartanak, te élj úgy, ahogy neked jól esik és ne cselekedj soha mások elvárásai szerint.

Színes fények

Túl sokat foglalkozol a külvilág véleményével és ez sokszor érezhető az otthonodban is. Sok mindent ugyanis nem mersz megtenni még a saját házadon belül sem, mert attól félsz, hogy mit mondanak majd a szomszédok. Ha nem tanulod meg, hogy senkinek nem kell megfelelned magadon kívül, akkor soha nem leszel teljesen boldog. Lazulj és élj! Igazi színes egyéniség vagy, ami a karácsonyi égőiden is látszik. Élj végre úgy, ahogyan a fények is ragyognak a karácsonyfádon: pompásan, fényesen, tündökölve!

Gömb díszek

Ha a te karácsonyfádon a legnagyobb részben gömb díszek láthatóak, akkor egy nagyon kerek személyiség vagy. Szinte mindenhez és mindenkihez tudsz alkalmazkodni és semmi nem tántorít el téged abban, hogy boldog és teljes életet élhess. Azon emberek közé tartozol, akit nehéz lehúzni a rossz energiákkal, de te erről néha mégis megfeledkezel és hagyod, hogy rád ragadjon mások gondja, baja.

Más díszek

Ha a gömb díszek helyett csillag, szárított gyümölcs, vagy bármilyen más dolog díszeleg a karácsonyfádon, akkor te valójában egy nagyon sokszínű egyéniség vagy. Folyamatosan tele vagy ötletekkel és imádod az ismeretlent, amit valamiért mégis félsz felkutatni. Egy kalandként szeretnéd megélni az egész életed, de valamiért mégsem mert belevágni ebbe. Nincs előtted akadály, kamatoztasd ezt a ritka szerencsét az életed minden területén és törj előre, hiszen bármibe kezdesz, minden valamilyen kisebb-nagyobb sikerhez visz majd!

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!