Milyen kiemelkedő tulajdonságokkal bírsz a horoszkópod szerint?

A különböző csillagjegyben születő embereknek más és más jellemvonásaik vannak. Nyilván nincs két egyforma ember, ám mégis sok közös van az azonos horoszkóppal rendelkező személyek között. Nem hiába foglalkoznak ezek elemzésével asztrológusok, sok mindent elárul egy ember személyiségéről, az hogy melyik hónapban és napon látta meg a napvilágot.

Kos

Kos igazi harcos személyiség. A kitartása irigylésre méltó, nem jellemző rá, hogy kihátrál a dolgokból. Alapvetően egy küzdőegyéniség, aki nem adja fel. Mindemellett a hódításhoz is nagyon ért, ha megakar magának szerezni valakit könnyedén megtalálja arra a módot. A szerelemhez sem áll másképp, harcol a kiválasztottjáért. Igazán rámenős tud lenni, és nem tétovázik, szereti tempósan intézni a dolgokat.

Bika

A Bika nagyon reálisan látja a világot. Igazi racionális személyiség. Ezért nem szeret kockáztatni, a megszokott dolgokat helyezi előtérbe, a biztonság kedvéért. Rendkívül sokoldalú, hihetetlen módon képes egyszerre több dologgal foglalkozni, több tevékenység után érdeklődést mutatni. Nagyon nehezen kiismerhető. Nehéz kihozni a béketűréséből nyugodtságának köszönhetően.

Ikrek

Az Ikrek igen tanulékony. Nagyfokú érdeklődést mutat a minden téma iránt, ami a személyiségét fejleszti. Érdeklődő és nyitott személyiségének köszönhetően magas intelligenciával rendelkezik. rendkívüli módon kommunikatív, választékos szókincsével bármilyen helyzetben tökéletesen nyilvánul meg, a magánéletében is könnyen megtalálja másokkal a közös hangot. Mindig tudja mikor mit kell mondani, de azzal is tisztában van, hogy mikor kell csendben maradnia.

Rák

Rák legkiemelkedőbb tulajdonsága az önzetlenség. Ez a mai világban egy hatalmas kincs, valamint adottság. Erős mozgatórugója a segítő szándék. A családjáról szívesen, odaadóan gondolkodik minden körülmények között, de a rászorulóknak is nagylelkűen segít.

Oroszlán

Az Oroszlán igen kreatív. Könnyen feltalálja magát minden helyzetben, illetve a kreativitásának köszönhetően nem nagyon van számára megoldhatatlan probléma, élethelyzet. Magabiztos fellépése miatt sokaknak példaképe lehet, nagyon jó vezetőszemélyiség. A módszerei többnyire hatásosak.

Szűz

Szűz csillagjegyű ember magas értelmi szinttel rendelkezik. Gyorsan tanul, könnyedén fejleszti a képességeit. Kritikusan áll a világhoz. Szereti mélyen boncolgatni az élet történéseit. Könnyen alkalmazkodó, mindenhez és mindenkihez képes helyesen viszonyulni.

Mérleg

Mérleg nagyon korrekt módon áll a dolgaihoz és másokhoz is. Szorgalmas és önfeláldozó, néha túlságosan is, mert gyakran helyez másokat a saját igényei rovására maga elé. Őszinteség is az erényei közé tartozik, igazán nagy az igazságérzete, nem viseli el maga körül a negatív szándékú, hazug embereket.

Skorpió

A Skorpió szenvedélyesen éli az egész életét. Szereti, ha az érzelmei elhatalmasodnak rajta. Aktívan tölti el a napjait, nem szeret tétlenkedni. Azt sem viseli el, ha valaki hátráltatni próbálja, hiszen a maga gyors tempójában szeretné intézni a dolgait.

Nyilas

Nyilas legkirívóbb tulajdonsága az empatikus viselkedésmódja. Minden emberrel előítéletek nélkül képes jól kijönni, szívesen segít is nekik. Alapvetően emberközpontú, de mégsem kíváncsiskodó, pletykás, azaz nem üti bele az orrát mások magánéletébe. Szabadon érzi jól magát, nem bírja a korlátokat.

Bak

Bak csillagjegyű ember rendkívül reálisan látja a világot. Mindig megfontoltan és felelősségteljesen viselkedik, előre átgondolja a tettei következményeit. Soha sem kockáztat, ha a sikerére nincsen garancia. Erős személyiségű, magabiztos egyén, szereti, ha az elképzelései szerint alakulnak a dolgok.

Vízöntő

Vízöntő csillagjegyű különleges és utánozhatatlan egyéniség. A humoros megnyilvánulásai igazán feldobják a körülötte lévő személyek mindennapjait. Minden rosszban talál valami jót is, nagyon pozitív az életszemlélete. Gyermeki lelke sosem fog elveszni.

Halak

A Halak jegyében született ember segítőkész, sőt feltölti őt energiával, ha másoknak jót tesz. A környezete nagyban befolyásolja a személyét, viselkedését, a családja véleménye számára kiemelkedően fontos.


1 Response

  1. Avatar Szilvia Pejk szerint:

    És ez így van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!