Milyen lélek szerződésen dolgozol jelenleg? Válassz egy motívumot és megtudod!

A lélek szerződés egy olyan megállapodás, amely két lélek között köttetik, amelyek megegyeznek abban, hogy inkarnálódnak a Földre, hogy bizonyos célok véghezvitele érdekében újra találkozzanak. Mindannyiunknak számos megállapodása van azokkal a lelkekkel, akikkel az életünk során kapcsolatba kerülünk.

Minden kihívás és áldás mindkét fél spirituális evolúciójának célja. Amikor teszünk egy lépést hátra és megvizsgáljuk a nagyobb képet, megvan a lehetőségünk rá, hogy meggyógyítsuk a lelkünket, nagyobb entitásokká fejlődhessünk és megtapasztalhassuk a kiteljesedés érzését az életben.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mi a tárgya te lélek szerződésednek, amit éppen most tapasztalsz meg, válassz egy sárkány motívumot, ami a legjobban rezonál most veled.

 

1. Félelem / tudatosság hiánya

Észrevetted, hogy folyamatosan próbálsz előre haladni, és amikor extra pénz van a számládon, hirtelen váratlan kiadásod keletkezik és oda a megtakarított pénzed? Idővel elkezdesz azon gondolkodni, hogy ki fogsz-e valaha is mászni ebből a helyzetből. A legfontosabb itt az, hogy ne engedd, hogy a félelmed, miszerint soha nem lesz elég pénzed, visszatartson attól, hogy ebből a körből szabadon kikerülhess.

A kérdés az: Vajon ezek a tapasztalatok azért történnek veled, mert nem szabad, hogy jómódban élj VAGY azért, mert minden alkalommal, amikor hozzájutsz valamihez, erősen él benned a hit, hogy azt hamarosan el is fogod veszíteni? A lélek szerződésed a tudatosság hiányával kapcsolatos.

Lehetséges, hogy olyan környezetben nőttél fel, ahol nehéz volt egyről a kettőre jutni és mindig csak a boldoguláshoz éppen elegendő jutott. Ígérd meg magadnak, hogy megpróbálod megváltoztatni a gondolkodásodat és elhiszed azt, hogy ha extra áll a házhoz, az nem is fog elúszni.

Lassan, de biztosan előre fogsz lépni, azonban ehhez komoly erőfeszítést kell tenned a tudatosságod erősítése terén.

2. Önbizalom / identitás

Kényelmetlenül érzed magad a reflektorfényben, amikor a figyelem rád szegeződik? Gyakran helyezed mások szükségleteit a sajátod elé? Lehetséges, hogy ezeket a dolgokat azért csinálod,  mert a személyazonosságod erősen függ a körülötted lévők jóváhagyásától? A lélek szerződésed tárgya, hogy felfedezd, ki is vagy valójában és ezt oszd meg a világgal. Persze, nagyon szép dolog másokat támogatni, de csak akkor, ha az nem megy a saját szükségleteink kárára.

Gyakran teszel másoknak úgy szívességet, hogy valójában nem is kérnek rá és megbántódsz, mivel nem téged hívtak elsőként. Az identitásodat nagyban befolyásolja, hogy mások hogyan gondolkodnak rólad.

Kezdd el akár már ma, minden nap egy egészséges mantrával, amely megerősít, hogy minden nap a legjobbat hozhasd ki magadból, másoktól függetlenül. Figyeld meg az erősségeidet és pozitív készségeidet és erősítsd azokat azáltal, hogy elegendő időd töltesz az érdeklődési körödbe eső dolgokkal. Találd meg a céljaidat, a szellem gondoskodik a kivitelezésről.

3. Lemondás / elengedés / félelem a változástól

A szükségesnél több időt töltesz bizonyos kapcsolatokban és helyzetekben? Ez igaz a magánéletedre és a szakmai életedre is? Valószínűleg a te lélek szerződésed tárgya a lemondással való küzdelem és az egyedüllét félelme.

Nem arról van szó, hogy nem vagy képes felismerni, hogy árt neked és mi a jó, hanem arról, hogy félsz a változásoktól, a szokások rabja vagy és egy egészségtelen helyzetben, kapcsolatban maradni is biztonságosabb, mint egyedül lenni.

A szellem javaslata, hogy ezen túl tudj lépni, az az, hogy próbálj meg a forráshoz kapcsolódni. Ha eljutsz a bensődig, rájössz, hogy minden ott van benned, amire szükséged lehet és te magad is egy erős identitás vagy, aki része az isteni egésznek, amely bölcsessége messze túlmutat mindenen.

Lehet érdemes megvizsgálnod azt, hogy hol kezdődött ez a félelem, és ha ez megvan, akkor sikerülhet a gyógyulás útjára lépned és megtanulnod magabiztosan elsétálni olyan helyzetekből, amelyekről tudod, hogy már nem szolgálnak téged.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

6 hozzászólás

  1. Avatar Anikó Haász szerint:

    Köszönöm szépen a 2-t! 😉

  2. Avatar Andrea Burkus szerint:

    Ami kijött az igaz. Teljesen.
    Csakhogy a másik kettő is jelen van a változásaimban.:-) 🙂
    Ekkora házifeladat? 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!