Milyen típusú feleség lakik benned? – A Feleség horoszkópból megtudod

Ez az igazság pillanata. A csillagjegyek alapján mindenki egy bizonyos típust képvisel. Vajon a házi tündérféle, a királynő típusú vagy a férje legjobb barátja feleség lakozik benned? A csillagok felfedik, hogy milyen mentalitású, gondolkodású nő válik belőled azután, hogy felkerült a gyűrű az ujjadra! Legalább lehetőségük van a férfiaknak is megtudniuk, mire számíthatnak…

Kos – A támasz

A Kos feleség a férj legjobb támasza. Egy olyan erős, magabiztos, határozott nő a Kos, akinek nincs szüksége a másik pénzére, segítségére, egyedül is megállja a helyét és mindig tudja, mit akar. Nem függ a párjától. Viszont olyan sziklaszilárd jelleme van, akire bármilyen körülmény között lehet támaszkodni. Ha ügyel a férje arra, hogy ne bántsa meg és ne verje át, hanem egyenes és tisztességes legyen vele szemben, akkor a felesége lesz az ő menedéke, aki azért esténként domináns szexéhes asszonnyá válik.


Bika – A kapitány

A Bika úgy tekint a párkapcsolatára, mint egy hajóra, ami folyamatos kormányozást és törődést igényel, sosem lehet elhanyagolni. Ehhez pedig az kell, hogy utazzanak, randizzanak, éljenek, szórakozzanak, tehát otthon vagy bárhol máshol, de mindig csináljanak valamit. Igényli a sok-sok új élményt, az új dolgokat, hogy mindig részese legyen valaminek. Ezért ő az, aki mindig megadja a kapcsolat irányát. Ám ha szemernyi hálát sem lát érte, akkor feladja az egészet és akkor szokott zátonyra futni a hajó.

Ikrek – A sokoldalú

Az Ikrek feleség maga a kaland. Kifejezetten sokoldalú, hiszen mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal, ha elég motivált a kapcsolatban. Az is igaz, hogy egyik nap még felettébb optimista, lelkes, pörgős-forgós, másnak meg kissé depresszív, semmihez sincs kedve hangulata van. Ugyanakkor elegendő teret és szabadságot hagy a párjának és igénye van arra, hogy néha ő is békén legyen hagyva és azt csináljon, amit akar. Valójában olyan, mintha nem csak az ember felesége, hanem barátja is lenne.

Rák – A házi tündér

A Rák feleség maga a főnyeremény. Imádja kényeztetni a férjét és a gyerekit. Igazi házi tündér, aki megcsinál mindent, mos, főz, takarít, de csak akkor, ha az kellően értékelve van. Neki a család az első, hogy mindig szent legyen a béke és boldogságban tudhassa a szeretteit. Jóformán csak ad és ad, ezért kell figyelni arra, hogy kapjon is, mert néha ki tud borulni attól, ha úgy érzi, nincs rá szükség, vagy ha nem kap elég szeretetet. Mindennek a tetejében esténként is készen áll arra, hogy ellássa házastársi „kötelezettségeit”, amit szívesen tesz.

Oroszlán – A királynő

Először is, az Oroszlán feleség a férje teljes értékű társa, akitől bölcs tanácsokra lehet számítani, mert rendkívül éles eszű, kiváló stratéga és jó üzletasszony. Néha úgy befolyásolja a férjét, hogy az fel sem tűnik. Mindig csinos és mindig szexi, viszont magasak is az igényei, kell, hogy érezze az anyagi biztonságot, és hogy bármit megvehet magának és szeretteinek. Ő igazából egy díva, egy gyémánt, aki arra született, hogy mutogassák, hiszen fontos számára a társasági élet. Ráadásul vasakarata van.

Szűz – A törvény őre

Szereti a rendet és a fegyelmet. Az ő figyelmét, semmi sem kerülheti el, mindent észrevesz. Szereti a tisztaságot, a rendet maga körül és elvárja, hogy párja őszinte legyen, és mindig tartsa magát a szabályaikhoz, amiket együtt hoztak meg, ugyanis a Szűz feleségnek rendszerre van szüksége. Amellett, hogy tisztességes, mindig elegáns és pedáns, rendkívül intelligens is, akitől a férj hasznos és bölcs tanácsokat kaphat. Az is igaz, hogy túlzottan kritikus lenni, de azért, mert maximalista, önmagából és párjából is a legjobbat akarja kihozni.

Mérleg – A vadmacska

A Mérleg feleség egy igazi, egzotikus cica. Hihetetlenül jó érzéke vagy, szereti a luxust, a minőséget, meg, ha jókat ejtőzhet és lustálkodhat. Rettentően tud dorombolni a férjének, ha elszeretne érni nála valamit. Tudja, hogy egy igazi látványosság és szívesen megmutatja férje barátainak is egy társasági eseményen, hogy az ő ura egy főnyereményt vitt haza. Kell neki a változatos életvitel, hogy birtokolja férje figyelmét, akinek mindig udvarolnia kell neki. Mellette a férfi igazi férfi lehet. Este pedig az ágyban tényleg előtör belőle a vadmacska.

Skorpió – A boszorkány

Van, hogy szó szerint az a Skorpió feleség, mert nem áll tőle messze az ezotéria. Bájital helyett elég a megbabonázó pillantását és misztikus kisugárzását, szexi vonzerejét használnia ahhoz, hogy minden nap újra beleszeressen a férje. Felettébb titokzatos és nagyon jól ért a manipulációhoz. Hihetetlenül okos és sikeres a munkájában. A szextehetsége pedig szintén varázslatszámba megy. Ugyanakkor nagyon gonosz is tud lenni ez a boszorkány, ha hazudnak neki, vagy megcsalják, akkor aztán olyat átkot sújt az ex-férjre, hogy arról koldul.

Nyilas – A lázadó

Nagyon tüzes és szenvedélyes a Nyilas feleség, aki mellett az élet egy szórakozás, egy kaland, egy vad parti egy nagyon jó baráttal, de rettentően szélsőséges tud lenni. Az a tűz, amivel melengeti férje keblét egyik nap emésztő pokollá válhat és porrá égetheti, ha korlátozzák a szabadságában vagy megpróbálják betörni azt a szabad szellemet, ami benne lakozik. Nem éppen egy tipikus feleség, nem a behódolásáról vagy házasságáról híres. Ha elegendő tér van számára biztosítva és biztos a párja szerelmében, akkor bizalommal hálálja meg.

Bak – A bölcs

A Bak feleség a hűség mintaképe és elengedhetetlen számára a biztonság érzete. Rendkívül reálisan látja a helyzetét és amellett elképesztően intelligens. Ráadásul számára első a család. Egy gondoskodó feleség, aki egyben a férje támasza is, akire mindig számíthat. Lehet, hogy sokszor hűvösnek tűnik vagy túl kritikusnak, de mindig az igazat mondja és sokszor sokkal reálisabban, gyakorlatiasabban áll a dolgokhoz, mint a férje. Ő csak annyit szeretne, hogy a férje ugyanolyan őszinte mindig megbízható, legyen, mint amilyen ő maga.

Vízöntő – A hippi

A Vízöntő feleség maga az élet, a nevetés, a szórakozás. Mindig lehet vele kalandozni, játszani, nagyon nyitott és rugalmas. Mindig vágyik az új élményekre, az izgalmakra, mellette nem lehet unatkozni. Egy kissé különc is, nem mindig könnyű őt megérti, de az egyedisége teszi olyan különlegessé. Mellé egy hasonlóan kreatív, fantáziadús fickó illik, aki szeret utazni, élni és esetleg partizni. Sosem lesz egy átlagos feleség, ő mindig szembemegy a társadalmi elvárásokkal.

Halak – A művésznő

A Halak feleség imád szerepeket játszani és maszkok mögé bújni. Pont ez az egyik vonzereje, a sokoldalúsága és a titokzatossága. Minden nap képes változni és új oldalról bemutatkozni, mellette sem lehet unatkozni. Alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott természet, akinek a férje, a családja első. Látszólag mintafeleség, mintaanya, de egy igazi álmodozó, vágyakkal teli lélek, akinek mindig kell valami kis újdonság az életébe, aki szereti a veszélyes kalandokat, és akinek örökké lesz egy titkos oldala.

 


6 hozzászólás

  1. Avatar Kati Nagyné szerint:

    RÁK.! Nagyon igaz amit irt..Ezt dobta a gép..!! 🙂

  2. Avatar Balogh Orsolya szerint:

    Bocsánat, de nem maradt le véletlenül a forrásmegjelölés? 🙂

  3. Avatar Irene Karoly szerint:

    A ferjem azt mondja minden szo igaz!😉 😂(skorpio)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!