ASZTROLÓGIA

Minden csillagjegy életét felforgatja a Napfogyatkozás – Nézd meg neked mit igér!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Július második hete több szempontból is fordulópontot hozhat sokak életében. A mostanival kezdődik a napfogyatkozások szezonja, melyek nagy erővel képesek felhozni szőnyeg alá söpört problémáinkat. Akár sorsfordító változásokat is hozhat, ha ezekkel szembenézünk.

A Jupiter újra direktben

A hét mindjárt egy igen pozitív hírrel indul, a Jupiter, a nagy szerencsehozó négy hónapnyi retrográd mozgás után július 10-én ismét egyenesbe vált. Ez többek között azt jelenti, hogy fellendülést tapasztalhatunk a bevételeink terén, és lehet, hogy olyan forrásból jutunk pénzhez, ahonnan nem is számítottunk rá. A Jupiter másik hatása, hogy ezen a héten jobban foglalkoztathatnak minket a spiritualitással, ezotériával és lelki élettel kapcsolatos témák.

Jegyet vált a Vénusz

Még ugyanezen a napon a Vénusz, a szerelem bolygója jegyet vált, és a gyakorlatias Szűzbe lép. Most előkerülhetnek a kapcsolataink alapjait, anyagi vetületeit érintő kérdések, és lehet, hogy a szerelmi kérdésekben általában is a gyakorlatiasabb, racionális megközelítést választjuk a romantikus ábrándok helyett.

Újhold a Rákban

A mostani péntekben nemcsak az lesz az érdekes, hogy 13-ára esik, hanem az is, hogy ekkor van újhold, méghozzá a Rákban. A hétvége így érzékenyebb hangulatban indulhat, és ebből két irányba vezet az út: vagy a vitákhoz és sértődésekhez, vagy a nagyobb őszinteség és intimitás eléréséhez. Bárhogy is legyen azonban, ez az újhold elsősorban az otthonnal és a családdal kapcsolatos kérdéseinket, feladatainkat hozza előtérbe. Mivel ez az újhold egybeesik a részleges napfogyatkozással is, mindaz, ami most történik, sorsfordító hatással is lehet az életünkre.

Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének

Álomszép háromszöget alkot a Vénusz, a Szaturnusz és az Uránusz. Ez a szerelemben nagyon pozitív változásokat hozhat, sokat találhatnak most társra, vagy dönthetnek az elköteleződés mellett.

Részleges Napfogyatkozást lesz július 13-án a Rák jegyében. Ez a jelenség Ausztráliában, a Csendes-óceán térségében és az Indiai-óceánon lesz látható. A Rák, a Bak, a Kos, és a Mérleg jegyében született személyek különösen erősen érzik majd ennek hatását.

Bár elődeink nagyobb jelentőséget tulajdonítottak a fogyatkozásoknak, most nekünk is jobban oda kellene figyelnünk erre a részleges Napfogyatkozásra. Sajnos ez egybe esik a Nap és a Plútó szemben állásával is, ami július 12. körül lesz teljes.

A Napfogyatkozások általában elhomályosíthatják a tudatunkat, míg a Holdfogyatkozások gyakran elfojtott és mélyen lévő lelki konfliktusokat hozhatnak a felszínre.

A Nap és a Plútó szembenállása mindig konfliktusokat jelez, ezekben a napokban érdemes mindenre jobban odafigyelnünk. Olyan feszültségek is kirobbanhatnak, amelyek a nagyvilágban halmozódtak fel. Újabb terrorcselekményekről hallhatunk, de sok család sem ússza meg veszekedés nélkül, hiszen a fogyatkozás a Rák jegyében, a család jegyében megy végbe. Ha tehetjük, ne erre a napra szervezzünk családi ünnepségeket, és a békülési kísérleteket is halasszuk el más napokra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

5 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!