ASZTROLÓGIA

Minden csillagjegy életét felforgatja a Napfogyatkozás – Nézd meg neked mit igér!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Csillagjegyek szerint

Ezen a héten bármi megtörténhet. Sőt, annak az ellenkezője is. Ismét felizzik a szenvedély, felforrósodnak a párkapcsolatok. De megtörténhet, hogy semmilyen terved nem jön össze, és úgy érzed, darabokra hullik a világod. Vajon mit üzennek, mire figyelmeztetnek a csillagok július második hetében? A horoszkópban megtalálod a válaszokat.

Kos

Július második hetében bármi megtörténhet, és annak az ellentéte is. Lesz itt minden, segítőkészség, izgalom, megosztottság, szenvedély. A segítőkészséget a föld jegyekben járó bolygóknak köszönheted hétfőn, csütörtökön és szombaton. Izgalmakat jelez a keddi Hold–Mars-fényszög, ezért most valóban izgalmas híreket hallhatsz. Csütörtökön viszont két kellemetlen bolygószembenállás jelez megosztottságot. Szerencsére a pénteki újhold új megoldásra világít rá, amelynek hatására a hétvégéd szenvedélyesnek ígérkezik…

Bika

Hétfőn, csütörtökön és szombaton szuper fényszögek, kedden a Vénusz jegyváltása dobja fel a kedvedet, vagyis ez most igazán szuper hétnek ígérkezik. Akkor is, ha a csütörtöki Hold–Szaturnusz- és Nap–Plútó-szembenállás veszélyes a te szempontodból. Légy óvatos a kommunikációban és a közlekedésben is. Szerencse, hogy ez része egy „sárkánynak”, ami védelmet is szimbolizál. Hétvégén családi programokra vagy az otthonod csinosítására érdemes időt szánnod – javasolja az Oroszlán Hold.

Ikrek

Ezen a héten hol könnyűnek, hol nehéznek érzed magad és az életedet is. A keddi Hold–Mars-fényszögtől „könnyű” leszel, szárnyalni fogsz. Csütörtökön viszont két bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) alaposan leránt a földre, főként az anyagi ügyek okozhatnak nehézséget. Valami többe kerül, mint tervezted, vagy váratlan kiadásod adódik. Most jobb, ha ha vársz péntekig, akkor az újhold új kiutat mutathat. Hétvégén sokkal derűsebben nézel a jövő elé az Oroszlán Hold lelkesítő hatásának köszönhetően.

Rák

Számíts rá, hétfőtől fokozatosan uralkodhat el rajtad az aggodalom, ezért a héten nem leszel túlzottan kellemes társaság. Csütörtökön két bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) jelzi az aggodalmak, a feszültség csúcspontját. Még jó, hogy egy „sárkány” alakzat rajzolódik ki az égen, amelynek „teste” számodra védelmet szimbolizál. A péntek hajnali újhold új kapukat nyit meg előtted. Mivel ez az év legjelentősebb újholdja a te szempontodból, nem kéne elszalasztanod. Ezen múlik a hétvégéd hangulata is.

Oroszlán

Jobb lenne, ha kitérnél a hétfői vita elől. A Merkúr–Jupiter-fényszög azt mutatja ugyanis, hogy ebben a vitában senki sem fog győzni. Másnap a Vénusz kilép a csillagjegyedből, de nem érdemes elkeseredni, nem ér veszteség. Még aznap a Jupiter négy hónapos hátráló, vagyis retrográd mozgás után, végre elindul ismét előre. Mindez pedig a családi és ingatlanügyekben jelent számodra kedvező fordulatot. A hét második felében az egészségedre kell vigyáznod, kellemetlen bolygószembenállások gyengélkedést jeleznek. Hétvégén visszatér az erőd az Oroszlán Hold szerint.

Szűz

Hétfőn, csütörtökön és szombaton is lesz számodra kedvező fényszög. Kedden a Vénusz belép a Szűz jegybe, és mivel ez a bolygó a szépség, a szeretet és a Kis szerencse közvetítője is, innentől sokkal szebbnek, szerethetőbbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magad. Csütörtökön kettős bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap– Plútó) miatt sokan elviselhetetlennek tűnnek. A Vénusznak köszönhető kedves stílusoddal te lehetsz a megoldás kulcsa. Szóval hétvégén lesz, mit kipihenned. Az Oroszlán Hold aktív pihenést javasol…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

5 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!