Minden csillagjegy életét felforgatja a Napfogyatkozás – Nézd meg neked mit igér!

Mérleg

Még a múlt heti pénzügyi aggodalom kísért hétfőn, keddtől viszont szinte kicserélődsz a levegős jegyekben járó bolygóknak köszönhetően. Szóval érdemes keddre vagy szerdára időzítened a fontosabb ügyeidet. Csütörtökön nézeteltérésekre számíthatsz, legalábbis a kettős bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) dupla esélyt jelez az összezördülésre. A péntek hajnali újhold a munkahelyeden mutat új lehetőségeket, ami lehet új főnök, új feladat, új munka. Hétvégén az Oroszlán Hold derűs hangulatba hoz téged.

Skorpió

Még július második hetében is hat az a bolygóháromszög, amely védelmet jelent számodra. Ez pedig a csütörtökön különösen jól jön, amikor balesetveszélyt jelez a kettős bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó). A hét legnagyobb durranására mégis kedden számíthatsz, amikor a Skorpióban járó Jupiter március óta tartó hátrálását befejezve végre elindul előre. Ettől te is beindulsz, így a péntek hajnali újhold megújító erejét még intenzívebben érezheted. A hétvégéd többnyire a jövő tervezgetésével telik.

Nyilas

Tudj róla, a kedd este most vízválasztónak ígérkezik, ugyanis bolygód, a Jupiter négy hónapos visszahúzó ereje végre megszűnik. Úgy fogsz szaladni előre, mint a világ legjobb atlétái. Persze nem érdemes túlzásba esni, mert a csütörtöki bolygószembenállások (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) már óvatosságra intenek. Különösen anyagi téren, amire az égre rajzolódó különleges „sárkány” mutat esélyt. A hétvégéd eszményinek ígérkezik az Oroszlán Hold szerint, persze csak abban az esetben, ha nem zárkózol a négy fal közé.

Bak

A hétfő, a csütörtök és a szombat lesznek a legjobb napjaid a héten. Valójában az egész hét biztatónak tűnik, még akkor is, ha a csütörtöki kettős bolygószembenállás bosszantó helyzeteket vetít előre. Szerencsére kedden a Vénusz, a Kis szerencse bolygója a Szűz jegybe lép, és szerencsés fényszöget vet rád. Csütörtökön egy szabályos sárkány (deltoid) áll össze a bolygókból, ami különleges találkozásokat és eseményeket jelent. Pénteken az újhold új ismeretséget ígér, amit hétvégén kell kitalálnod, vajon belefér-e az életedbe.

Vízöntő

Valójában csak kedden reggel lesz olyan bolygóállás, ami közvetlenül érint téged, az pedig szerencsére kedvező a számodra. A többi konstelláció most elkerül téged. Ám nem maradsz ki semmiből, mert a környezeted hol lelkes, hol aggódó, hol bizakodó lesz, ezt a hullámzást pedig szinte lehetetlen lesz követni. A legbölcsebb, ha elnéző maradsz velük, és nem folysz olyasmibe, amire nincs hatásod. A hétvége szerelemre a legalkalmasabb. Az Oroszlán Hold garantálja a forró hangulatod körülötted és benned is.

Halak

Ezen a héten több szabályos alakzat áll össze az égbolton. Lesz egy óriási bolygóháromszög (Vénusz–Uránusz–Szaturnusz), ami stabilitást jelent számodra. És lesz egy „sárkány” is, ami csütörtökön különleges fejleményt jelez. Aggodalomra nincs okod, mert a sárkány teste biztató konstellációkat jelez. Szóval bármi feszültséget tapasztalsz, tudd, hamar elmúlik, sőt happy end alakulhat belőle. Mindeközben kedden a Vénusz, a szerelem bolygója belép a szerelem területére, és szerelemre lobbanthat téged.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

5 hozzászólás

  1. áldásmúgy legyen

  2. Avatar Tibor Farkas szerint:

    Hálásan köszönöm!

  3. Avatar Gabriella Szabo szerint:

    Hálásan köszönöm, áldás

  4. Avatar Erzsébet Budai szerint:

    Köszönöm szépen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!