ASZTROLÓGIA

Mire kell figyelned az ősszel? – A Tarot kártya üzenete a csillagjegyeknek

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szeretnéd tudni, mi vár rád az ősszel? Mi mondanivalója lehet neked a Tarot kártyának az őszi hónapokkal kapcsolatban? Várható-e új szerelem, szerencse, vagy pozitív változások az életedben? Kattints a csillagjegyedre és tudd meg, mit üzen neked, mire figyelmeztet vagy éppen mihez próbál hozzásegíteni háromlapos jóslatának segítségével.

Kos

Bolond – Uralkodó – Mágus

Itt az ideje, hogy kövesd a jeleket és velük együtt a sorsodat. Bízz a megérzéseidben és merd megmutatni a világnak, hogy ki is vagy valójában. Támaszkodj bátran képességeidre és a tehetségedre. Eltökéltnek és céltudatosnak kell lenned az utadon. Ha keményen dolgozol, elérheted a kitűzött céljaidat, és megvalósíthatod a vágyaidat. A jelenlegihez képest a munkahelyeden jóval befolyásosabb és akár tehetősebb pozícióba is kerülhetsz. A napokban a személyes kisugárzásod megerősödik és az emberek szinte a tenyeredből fognak enni, mindenki téged akar majd. Merj élni a lehetőségekkel, amit az élet kínál, ha kell kockáztass, ugyanis az is megtörténhet, hogy felérsz a csúcsra!

Bika

Akasztott ember – Hold – Szeretők

Valaki nem őszinte veled a környezetedben. Talán azt is sejted, hogy kicsoda, éppen ezért ne próbáld elnyomni a megérzéseidet. Több tekintetben is igaz az, hogy most már szembe kellene nézned a valósággal. Ugyanakkor azt érzed, hogy életed stagnál és nem haladsz semerre. Légy türelemmel és hamarosan zöld utat kapsz szerelmi és karrier téren is. Ha elég türelmes vagy akkor fantasztikus lehetőségek hullnak az öledbe. Viszont jó hír is van, hogy a párban élő Bikák kapcsolata kiteljesedni látszik és hamarosan egy következő szintre lépnek. A szinglik pedig ismerkednek meg valakivel, akivel azonnal kölcsönös lesz a vonzalom.

Ikrek

Remete – Főpap – Világ

Ha úgy érzed elbizonytalanodtál a sorsoddal, vagy a munkáddal kapcsolatban, akkor kérj segítséget. De ugyanezt kellene tenned akkor is, ha mondjuk valamilyen trauma ért. Nem kell mindent egyedül végig csinálnod és némán szenvedned, jobb volna, ha megosztanád valakivel a terheidet. Ugyanakkor foglalkoznod kellene a benned lévő zavarral is és összehangolni az elmédet az érzéseiddel, mint ahogy a tetteidet is a gondolataiddal. Ha ez sikerül, jelentős áttörést érhetsz el és megvilágosodásodnak köszönhetően új távlatok nyílhatnak meg előtted. De a jó hír mindemellett az, hogy sikeres és eredményes hónap elé nézel, amikor kimondottan azt érezheted, hogy jó helyen vagy-jó időben.

Rák

Akasztott ember – Igazság – Szerencsekerék

Legyen bármilyen problémás – esetleg jogi – ügyed, hamarosan fellélegezhetsz, mert az ügy rád nézve kedvező fordulatot fog venni. Ellenben azt érzed, hogy bizonyos dolgok nem haladnak előre. Tény és való, egy kis akadályozó erő had rád, de jó okkal tart vissza és emiatt stagnál a szerelmi életed és a karriered is. Bizonyos dolgokat előbb át kellene gondolnod, hogy valóban azt akarod-e, szükséged van-e rá, így elkerülheted, hogy rossz útra terelődjön az életed. Megfogod látni, ezek a döntések az előfutárai egy sorsfordító változásnak, ami hamarosan kezdetét veszi!

Oroszlán

Szerencsekerék – Szeretők – Végítélet

Komoly változások előtt állsz. Az ősz szinte mindent felforgat és egészen új, sorsszerű eseményeket idéz elő az életedben. Persze nem lehet egyértelműen kijelenti, hogy mind pozitív változás lesz, ami alól természetesen a szerelmi életed sem kivétel. A szinglik életébe új partner lép be, míg a párok viszonya még erősebb lesz az eddigiekhez képest és új irányt vesz a viszonyuk vagy pont, hogy búcsút vesznek egymástól. Ezen kívül is biztos lesznek dolgok, amik véget érnek az életedben, mások pedig elkezdődnek. A karma erőteljesen fog dolgozni a mindennapjaidban.

Szűz

Főpapnő – Kiegyenlítődés – Szerencsekerék

Az ősszel mindenképpen bíznod kellene a megérzéseidben, amik mutatják az utat és a helyes irányba terelnek. Próbáld meg, hogy nem csak a tények és a logika segítségével hozod meg a döntéseidet, hanem mered követni a belső késztetéseidet. Persze cselekvésnél mindenképpen megfontoltan jár el, nem szabad hirtelen beleugranod semmibe. Légy türelmes üzletkötésnél vagy a vállalkozásod beindításánál is, ahogy a leendő kedveseddel vagy a meglévő partnereddel is. A legjobb, ha most sodródsz az árral, minden akkor fog történni, mikor történnie kell. Az ősszel megalapozhatod a biztos jövődet életed minden területén.

Mérleg

Világ – Csillag – Kiegyenlítődés

Az ősszel megvalósul egy régóta dédelgetett vágyad. Ez lehet a szerelemmel vagy éppen a karrierrel kapcsolatos is. Előre jelezheti az álommunka megszerzését, az álompartner megtalálását vagy a szerelmi életed beteljesülését. Bármi is legyen a titkos vágyad, ami megvalósul, sok mindent meg fog változtatni az életedben. Nagy sikerek, termékeny és eredményes időszak áll előtted. Szabályosan azt fogod érezni, hogy kinyílik előtted a világ. Mindig ott leszel majd, ahol éppen lenned kell. De azért ügyelj arra, hogy nem kapkodsz el semmit és gondolkodsz, mielőtt cselekszel!

Skorpió

Főpapnő – Akasztott ember – Szerencsekerék

Sorsszerű események következnek az őszi hónapokban. Több dolog is megfog változni, ezért nem is érdemes ellenállnod. Inkább hallgass a megérzéseidre és tedd, amire intenek. Amennyiben hajlandó vagy együttműködni a sorssal, akkor végre beindul az életed, felpörögnek az események és rövidesen már ott találhatod magadat a céljaid elérésnek útján. Viszont sajnálatos módon nem csak pozitív, hanem negatív változások is érkezhetnek, de minden csak azon múlik, te miként viszonyulsz hozzá, hiszen a negatív változásnak tűnő események is hordozhatnak magukban jó dolgokat.

Nyilas

Halál – Kiegyenlítődés – Világ

Bizonyos változások elkerülhetetlenek az életedben. Kétségtelenül lesznek jó és rossz változások is, de mindegyik célja, hogy új irányba tereljenek téged. Teljes megújulás várható az ősszel. Ne akarj gyorsan túlesni a változásokon. Most a legjobb, amit tehetsz, hogy nem cselekszel, csak hagyod, hogy elvégezzék a dolgokat. Legfeljebb gyakorolhatod félelmeidet és régi, már nem működő szokásaid elengedését. Az ősz végére már te is érezni fogod a változást, hogy új ajtók nyílnak meg előtted és életed több területén is sikert könyvelhetsz el.

Bak

Erő – Hold –  Nap

Légy elővigyázatos a környezeteddel, hogy kinek-mit mondasz, mert akad egy nem túl jó szándékú ember, aki csak arra vár, hogy keresztbe tegyen neked. Ami a vágyaidat illeti, fontos, hogy ne veszítsd el a reményt, hanem maradj állhatatos és kitartó, mert minden adott a sikerhez. Megvan benned hozzá az erő, a tehetség és a csillagok általi támogatás, de a szerencse is melléd pártol az őszi hónapokra. Ha nem adod fel, akkor siker koronázza majd a fáradozásaidat az élet több területén is. Életed több részén is termékeny időszak következik, ezért érdemes tenned céljaid megvalósulásáért!

Vízöntő

Erő – Uralkodónő –  Diadalszekér

Látszólag sok az akadály, a buktató előtted, de ha nem rettensz meg tőlük, hanem elszántan indulsz velük szemben csatába, akkor nem marad el a jutalmad! Jobban kell bíznod a saját erőben és képességeidben, mint eddig. Tudd, mikor legyél türelmes és óvatos és mikor van itt az ideje a gyors és határozott lépésekhez. Amennyiben így jársz el, akkor nagy eséllyel valósíthatod meg vágyaidat az ősszel. Nem mellesleg a Tarot házasságot, eljegyzést, illetve gyermekáldást is jövendöl neked. De a családi boldogság és harmónia mindenképpen várható.

Halak

Ördög – Torony – Szeretők

Új szenvedéyre teszel szert az őszi hónapokban. Ez lehet egy új hivatás vagy hobbi is. A szerelmi életedben komoly változások várhatók, akár új szerelem, akár házasság formájában. De azért legyenek óvatosak a párban élők, mert egy harmadik személy megkísértheti őket. Ugyanakkor ez a jegy minden szülöttjére igaz lehet, hogy hajlamosak lehetnek a félrelépésre, aminek utána komoly következményei lehetnek és véget is érhet a kapcsolatuk. Sajnos minden esély megvan arra, hogy valamilyen fájdalmas életlecke vár a Halakra és úgy érezhetik teljes a káosz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

21 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!