Mit akar ma tudatni veled a felsőbb éned?

Felsőbb Énünk mindig jelen van és próbál irányítani bennünket. Az egyik módja annak, hogy üzenetet kapjunk a Felsőbb Énünktől, olyan eszközök használata, mint ezek a kártyák.

Az üzenet lekérése:

1. Vegyél egy mély lélegzetet
2. Fókuszálj a fejed fölötti területre (korona csakrád)
3. Válaszd ki azt a kártyát, amelyik hív téged.
4. Hagyj magadnak egy kis időt arra, hogy az üzeneted teljes mértékben rezonáljon veled.

Bár 3 kártya közül választhatunk, mindenki értelmezése más lesz, és mindenkinek a saját egyedi élethelyzetével rezonál.

 

1. Ma egy olyan mag lesz elültetve, amely fantasztikus potenciállal rendelkezik a távoli jövőre nézve. Ennek az ötletnek / magnak szüksége lesz egy kis időre, tervezésre és türelemre. Engedd meg, hogy a részletek elérjenek hozzád anélkül, hogy erőltetnéd és idő előtt elérjen hozzád.

 

2. Itt az ideje, hogy felhagyj azzal a bizonyos üggyel, ami feleslegesen rabolja az energiáidat. Minenkinek más-más ilyen ügye lehet: koffein, dohányzás, ivás, dráma stb. Mindannyiunknak van valami, amit csinálunk, vagy részt veszünk benne és tudjuk, hogy tudjuk, hogy nem jó a lelkünk számára. Ma van a tökéletes nap, hogy átprogramozzuk ezt az egészségtelen viselkedést, és felvegyünk valami új pozitív szokást, amely jó a lélek számára.

 

3. Ez az ítélet napja számodra. Mit is jelent ez? Nos, ez több dolgot jelenthet:

1. Életed egy új szakaszához érkezel.
2. Gábriel arkangyal most veled van.
3. Meg tudod tisztítani magad a rossz cselekedeteidtől, ha elegendő időt szánsz arra, hogy átgondold és vállald a cselekedeteidért a felelősséget. Ahogy felelősséget vállalsz az életedért, és hogy a dolgok hogyan állnak a jelen pillanatban, meggyógyítod, megtisztítod magad és elengeded a negatív karmát. Jó / pozitív karmát hozol az életedben.

16 thoughts on “Mit akar ma tudatni veled a felsőbb éned?

  1. AvatarMarika Horvát

    Köszönöm szépen,,,3 -mas kártya ! Mostanában,minden reggel arra ébredek,hogy vérzik az orrom !!!!!! Áldás,, Fény,, Szeretet mindenkire a Földön,, <3

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..