Napi horoszkóp – 2018. január 11.

Személyes erő (Nap – Mars szextil)

A mai napon a személyiséget, az önvalót képviselő Nap, és az erőt, akaratot, a harciasságot, a férfit jelentő Mars áll kedvező kapcsolatban. A mai napon lehetőségünk van a személyiségünkből áradó erőt használni, illetve lesz erőnk, ha kell, akár küzdő képességünk ahhoz, hogy kiálljunk önmagunkért, hogy ne tántoríthasson el senki arról az útról, amelyen haladunk, hogy ne törhesse le a kedvünket bárki, amikor azt mondjuk: ezt tervezem, ez a célom. Ma a személyiséged ereje az, ami a leginkább vezet, és a hasznodra lehet – illetve, az is lehet, hogy találkozol egy olyan férfival, aki támogat az önvaló fejlődésében.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Ismét egyre szorosabbá váló Hygiea – Juno konjunkció

Három fontos aszteroida istennő mozog már hónapok óta együtt. Most a hivatalos társat szimbolizáló Juno és a szent tereket, tiszta élethelyzeteket jelölő Hygiea kerül ismét nagyon szoros konjunkcióba, és még napokig–hetekig így is maradnak. Újabb lehetőséget adnak arra, hogy a meglévő párkapcsolatodat meggyógyítsd, tiszta vizet önts a pohárba, vagy rendbe hozz egy ellaposodott, kiüresedett viszonyt. Kissé lemaradva mögöttük ott az Astraea, a karma-törés és sorsváltoztatás aszteroidája, amely elősegítheti, hogy a rendteremtés gyökeres és hosszú távú lehessen.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

3 hozzászólás

  1. Avatar Anikó Haász szerint:

    Na azt aztán biztos, hogy nem!-vagyis nem találkozom… 😅

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!