Napi karma horoszkóp 02.28

Vízöntő

Ma be kellhet fejeznie néhány fontos feladatot, ami csapatmunkát igényelhet, ugyanakkor az emberekhez már nem biztos, hogy most lesz elég türelme. Érthetõ, hisz gyakran önt nyaggatják sok mindennel, mivel, általában jó abban, amit csinál, s nem utolsó sorban, igen önfeláldozó is, most azonban muszáj lenne együttmûködnie még egy kicsit, mielõtt elvonulna a világ elõl pihennie, valahová jó messzire…

Szűz

A mai napon egy egészen új oldalát fedezheti fel önmagának, kedves Szûz, méghozzá milyen hasznos oldalát! Valószínûleg eme új felfedezését annak köszönheti, hogy ma a csillagok kissé elnyomták konzervativizmusát egy területen, s így különös fogékonyságot mutathat egy új dolog iránt, amit azonnal el is indulhat felfedezni, amint teheti. Fejlessze tovább a jövõben újdonsült tehetségét!

Skorpió

Ma új színfoltokat csenhet életébe, kedves Skorpió. Egy kicsit egyhangúnak érezheti otthoni környezetét, ezért úgy dönthet, egy kicsit megszínesíti azt. Néhány növény, esetleg egy új szõnyeg igazán feldobnák a lakást, de ha nem akar túl sokat költeni a változtatásra, akkor csak egyszerûen rendezze át a bútorokat, vagy süssön egy finom sütit, amitõl ugyan nem lesz színesebb a lakás, de a hangulat garantáltan otthonosabbá válik.

Rák

A mai napon kiemelt figyelmet szentelhet a házimunkának, kedves Rák, azonban inkább ne egyedül feszüljön neki az esedékes teendõknek, hisz egy jó társasággal mégiscsak szórakoztatóbb és persze jobban is halad a munka. Ha új eszközökben is gondolkodik, akkor azzal még érdemes lehet várnia egy kicsit, ugyanis könnyen meglehet, hogy egy kis türelemmel most sokat spórolhat!

Oroszlán

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Oroszlán, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Nyilas

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Nyilas, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Mérleg

Ma úgy tûnik, hosszú idõ után elõször valódi elõrelépésre számíthat munkahelyén. Keményen dolgozott, így ez egy megérdemelt siker az ön számára. Örüljön a nem várt dicséretnek kedves Mérleg, de ne üljön túl sokáig babérjain, inkább dobja be magát ismét, hogy megmutassa, igencsak megérdemelte a kitüntetést.

Kos

Ma könnyen értékválsággal szembesülhet környezetében, kedves Kos, ami igencsak lesújthatja. Az emberi butaság tárháza kimeríthetetlen, s néha csak annyit tehetünk, ha valaki bizonyítja hozzá nem értését, hogy mosolygunk egyet, s továbblépünk, vagy segítünk neki, mert elmagyarázni úgysem lenne érdemes. Fogadja ezt el ön is és alkalmazza!

Ikrek

Nagyon keményen és lelkiismeretesen dolgozik, kedves Ikrek, néha olyannyira, hogy teljesen megfeledkezik önmagáról. Ez rövidtávon nagyon jó tulajdonság, azonban hosszú távon beláthatatlan következményei lehetnek. Bizony fontos lenne megtanulnia, hogyan tud egyensúlyt teremteni életében, hogy helyet kaphasson benne a munka mellett a szórakozás, és a pihenés is.

Halak

Tele lesz ma energiával, kedves Halak, melyet a legjobb, ha sportolásra fordít. Ezt a hatalmas mennyiségû lelkesedést mással amúgy sem tudná kielégíteni. Fusson egy nagyot, vagy sétáljon egy kiadósat, az biztosan enyhíti a fizikai terhelés utáni vágyat, és ha utána sem csillapodik kedve, rögtönözzön egy baráti összejövetelt, hiszen lehet, hogy most hosszú ideig nem lesz ilyenre lehetõsége.

Bika

A romantika ma nagy szerephez juthat, ha ön is úgy akarja, kedves Bika! A csillagok állása szerint ön és partnere igencsak egy hullámhosszra kerülnek, s végre tartalmas idõt tudnak egymással tölteni. Ez az idõ alkalmas lehet arra, hogy közös elhatározásokat hozzanak a közös jövõjük érdekében, ami lehet akár az is, hogy hetente beiktatnak egy hasonlóan szerelmes estét.

Bak

A mai nap nem lesz a helyzet magaslatán, kedves Bak. Lehet, hogy kedvetlenség, de az is lehet, hogy a hirtelen önre törõ rossz közérzet az oka tétlenségének. Ne aggódjon, bármelyikrõl is van szó, egy kis délelõtti lustálkodással mindegyiket elmulaszthatja. Maradjon ágyban egy kicsit tovább a szokásosnál, esetleg csináljon valami igazán pihentetõ, nyugtató dolgot, s meglátja, délutánra megtelik energiával.

9 thoughts on “Napi karma horoszkóp 02.28

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..