Napi Karmahoroszkóp – 2018-02-26

Már korán reggel úgy ébred, hogy tele van energiával, lendülettel…

Kos

Ez a nap nem a halogatásé, még akkor sem, ha szíve szerint elodázna mindent, amit el kell végeznie. A hangulata tökéletes, telis tele van lendülettel és energiával – ezt érdemes lenne kihasználni. Csak belekezdeni nehéz, hiszen a sikerélmények csak még inkább növelik Önben a tettvágyat, így szinte megállíthatatlan lesz. Ne essen át azonban a ló másik oldalára, és iktasson be időnként egy-egy kisebb szünetet, hogy átgondolhassa az eredményeit. Meglátja, a nap végén olyan kellemes fáradtság uralkodik majd el a testén, hogy öröm lesz ágyba bújni.

Bika

Már régóta tervezget bizonyos dolgokat, és ez a mai tökéletes nap lesz arra, hogy ezeket meg is tegye. Nem érdemes bezárkózni, és nem figyelembe venni a lehetőségeket, amik az útjába kerülnek, még akkor sem, ha úgy érzi, nem áll készen rájuk. Számíthat a szoros környezetére, hiszen ők mindig Ön mellett állnak, és ha akadályokba ütközne, átlendítik a nehézségeken. Ne feledje, ellenlábasai csak a dolgok nehézségeire hívják fel a figyelmét, az előnyökről mélyen hallgatnak.

Ikrek

A célok kitűzése és a pontos tervezés mindig meghozza a sikert. Éppen ezért fordítson különös figyelmet arra, hogy elképzelései összhangban legyenek a konkrét terveivel. Aggodalomra semmi oka, mert ha a megvalósuláshoz mások közreműködése is szükséges, most könnyedén képes lesz irányítani őket, munkájukat összehangolni. Nem is lenne jó, ha most egymagában haladna, mert csak leragadna az apró részleteknél. Ezért a leginkább testhez álló feladat ma az, ha összefogja inkább a résztevékenységeket.

 

Rák

Itt az ideje kilépni a múlt börtönéből, és nyitottan tekinteni a jövő irányába. A csalódás soha nem kellemes, ugyanakkor nem érdemes sokáig rágódni rajta, mert felemészti minden energiáját és képtelen továbblépni. Sajnos a történteken nem változtat akkor sem, ha rágódik. Vonja le inkább a tanulságot, és igyekezzen mihamarabb továbblépni. Rengeteg feladat vár arra, hogy elvégezze, ezekre összpontosítson, így elterelheti a figyelmét és bebizonyíthatja magának, hogy az élet megy tovább.

Oroszlán

Új ajtók nyílnak meg Ön előtt, ám legyen résen, ugyanis a mai napon meghozott döntések hosszú távon is hatással lesznek az életére. Ne hagyja, hogy elmenjenek Ön mellett a lehetőségek. Az emberek sem véletlenül kerülnek most az életébe, hiszen ők egészen más oldalról közelítenek meg bizonyos helyzeteket, ezért más megoldással szolgálhatnak, mint Ön. Remek alkalom nyílik arra, hogy a tettek mezejére lépjen.

Szűz

Legyen szó bármiről, a mai napon bízhat a sikerben. Akár rutin feladatokról van szó, melyeket már a kisujjából kiráz, akár új kihívásokról, melyek minden figyelmét igénylik, számíthat arra, hogy remekül veszi az akadályokat. Pontosan ezért lenne fontos, hogy olyan feladatokkal is foglalkozzon ma, amiket már régen halogat. Ha eddig nem érzett magában elég erőt ahhoz, hogy belevágjon, most igazán elmélyülhet a végrehajtásban.

Mérleg

Ezen a napon az emberi kapcsolatok ápolásán van a hangsúly. Nagyon sok feladatot végez ma el, mégsem ennek örül igazán, hanem annak, hogy van, akire számíthat a hosszas munkafolyamatok során. Még azokkal is megtalálja a közös hangot, akikkel eddig valamiért képtelenség volt kijönnie, mert közel sem voltak egy hullámhosszon. Sőt, azt is megérti végre, hogy gyakran elhamarkodottan, másoktól átvett nézőpontokra épített, ami persze nem volt helyes.

 

Skorpió

Már korán reggel úgy ébred, hogy tele van energiával, lendülettel. Tisztában van vele, hogy a mai napon egy fontos döntést kell meghoznia, de elhatározza, hogy nem fog sokáig habozni. Mérd fel a lehetséges következményeket, a buktatókat, ugyanakkor légy tisztában a lehetőségeiddel és a saját képességeiddel. Mindettől függetlenül ne hagyja ki a tájékoztatásból a családját sem. Beszélje meg velük a döntését, hiszen ők is érintettek valamennyire az ügyben.

Nyilas

Ez a nap tökéletes arra, hogy új ismeretségeket kössön. Nem is lehetne ez másként, hiszen maximálisan nyitott, és egészséges kíváncsisággal fogadja az új dolgokat. Rendkívül felszabadult, jó a kedve, ezáltal remek beszélgető partnernek bizonyul. A komolyabb döntést igénylő kérdésekben azonban képtelen dűlőre jutni önmagával, ugyanis időről időre bekapcsol a vészcsengő, és nem lát mást, csak a hátrányokat.

Bak

Reggel úgy nyitja ki a szemét, hogy történjék bármi, régóta dédelgetett álmát bizony elkezdi valóra váltani. Jó ideje tervezgeti már, hogy milyen lépéseket igényel, de lássa csak be, eddig igencsak halogatta a kezdést. Most azonban Ön is érzi, hogy minden körülmény adott, és igazán itt az ideje, hogy végre a saját dolgaival is foglalkozzon. Ahogy annak is, hogy végre valami olyasmit tegyen, amely az Ön igényeinek megfelelő.

Vízöntő

Új hét, új lehetőségek, új lendület – ez a mottója most! Igyekezzen azonban erőforrásait beosztani, ugyanis nem lenne jó, ha mindjárt a hét elején túlvállalná magát. Most aztán nem hiányzik a káosz. Egyszerre mindig csak egy feladatra összpontosítson, és ha azzal végzett, csak akkor fogjon neki másnak. Lépésről lépésre haladjon, és ne hagyja, hogy lendülete átcsapjon ámokfutásba, mert az semmiféle eredményre nem vezet, maximum arra, hogy a nap végén hullafáradtan esik be az ágyba.

Halak

Ez a nap tökéletesen alkalmas arra, hogy összeszedje végre minden bátorságát, és belevágjon abba, amit már régóta szeretne megvalósítani. Még akkor is vágjon bele, ha jelenleg nem érzi magát teljesen felkészültnek, ugyanis menet közben is képes lesz megoldani a felmerülő problémákat. Ha kellőképpen magabiztos, és határozott a fellépése, akkor mind az ellenlábasai, mind a segítői figyelmét magára vonhatja.

3 thoughts on “Napi Karmahoroszkóp – 2018-02-26

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..