Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-07-12 “Ma rendkívül sokat fejlõdhet szerelmi kapcsolata…”

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kos

Bármennyire is vonzó és egyszerû megoldásnak tûnik, nem ajánlatos a homokba dugnia fejét, kedves Kos, hisz az embernek a párjához való alkalmazkodásánk is megvannak a maga egészséges korlátai. A túlzott odaadás legalább annyi feszültséget szülhet egy kapcsolatban, mint az állandó függetlenségi harc.

Mérleg

Ma rendkívül sokat fejlõdhet szerelmi kapcsolata, ha ki is meri mondani, ami a szívét nyomja. Ha sikerül szerelmével tiszta vizet önteniük a pohárba, estére már könnyen azon kaphatják magukat, hogy megint afelé jár fantáziájuk, amiért igazán érdemes szerelmesnek lenni…

Nyilas

Ma egy kihívással nézhet szembe szerelmi életében, mely abból fakadhat, hogy határozottan vall valamit, amit párja éppen ellenkezõképpen gondol. Ha úgy érzi, emiatt kezdene komoly nézeteltérés kialakulni önök között, ne erõltesse véleményét, inkább fújjon visszavonulót, még, ha igaza is van. Az önök közti harmónia és az abból fakadó boldogságuk ennél többet ér!

Oroszlán

Egy kapcsolat elmélyítésének, vagy éppen felszínessé válásának sokféle módja lehet, azonban mindegyikben van valami közös: egyik sem az egyik pillanatról a másikra történik, így számos elõjel mutat a végzet irányába. Figyeljen ezekre a jelekre, kedves Oroszlán, hogy még azelõtt cselekedhessen, mielõtt komoly károk keletkeznének kapcsolatukban.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 Comment

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!