Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-08-10 “A mai napon a jelszó a türelem, legalábbis a szívügyek terén”

Bak

Könnyen úgy érezheti, kedves Bak, mintha szerelme nem támogatná kellõ mértékben egy üggyel kapcsolatban, ezt azonban, nem biztos, hogy azért teszi, mert dacból ne akarna segíteni önnek, hanem meglehet azért, mert nem látja a fõ célt, esetleg félti önt. Ne vegye zokon tõle, inkább fontolja meg még egyszer, biztos-e a dolgában, mert még az is lehet, hogy kedvesének ezúttal teljesen igaza van!

Bika

Bármennyire is idegesítenék ma egymást élete párjával, kedves Bika, mindig gondoljanak arra, hogy ez néha teljesen természetes, sõt, egészséges is bizonyos határokon belül egy kapcsolatban. Örüljenek, hogy annyira fel tudják bosszantani egymást, hisz az azt jelenti, hogy mg mindig nagyon szeretik egymást! Tombolják ki magukat!

Halak

Néha a legbonyolultabbnak tûnõ kérdésekre a legegyszerûbb a válasz, de megesik, hogy éppen fordítva is igaz ez az állítás. Ha tehát kaotikus állapotok uralkodnak a fejében szerelmi életével kapcsolatban, meglehet, kedves Halak, hogy pont egy ilyesfajta dilemmával áll szemben. Rendezze gyorsan kusza gondolatait, mielõtt még valami butaságot csinálna!

Ikrek

A mai napon a jelszó a türelem, legalábbis a szívügyek terén mindenképp, ugyanis most azzal, ha türelmetlenkedik, könnyen elijesztheti kedvesét, vagy éppen gátat vethet annak, hogy érdemben kibontakozzon, pedig nagy meglepetésekben lehet most része, ha egy kicsit hagyja érvényesülni!

Kos

Annyira sok minden változhat most szerelmi kapcsolatában, ráadásul, szinte egyik pillanatról a másikra, hogy nehéz lesz még követnie is az ingadozásokat, nem hogy, még érdemben le is tudná reagálni õket, így inkább ne is próbálkozzon most ezzel, kedves Kos, csak hagyja zajlani az eseményeket, és legyen türelemmel, ha békét akar.

Mérleg

Fontos, hogy nagyobb érzelmi mélységet vigyen bele a jelenlegi kapcsolatába, hogy az egy következõ szintre léphessen. Ebben a folyamat kiemelt szerepet kaphat, hogy, bármi is zavarja meg a fejlõdést, azt sikerüljön kiküszöbölniük azzal, hogy elkötelezettek kapcsolatuk tudatos építése, fejlõdése mellett. Munkálkodjanak ma ezen alapok megteremtésén, kedves Mérleg!

Oroszlán

Nagyon sok múlhat most azon, mennyire bánik türelemmel, kedvesével, s mennyire viseltetik megértéssel az õt esetlegesen aggasztó problémák iránt. Tény, hogy a lényeg, hogy mellette van, de ezt most szükséges lehet teljes mértékben éreznie is, így ne bánjon fukarul a kedvességgel és a szavakkal, kedves Oroszlán, csak mert úgy érzi, nem komoly az ügy.

Rák

Kissé megkavarodhat ma önben minden, legalábbis szerelmi téren, aminek legfõbb tünete a határozatlanság és/vagy a gyakori hangulatváltozások lehetnek. Az is elõfordulhat, hogy bár ön kitartó, párja zavarodik meg kicsit, s az õ viselkedését nem tudja most hova tenni. Akárhogy is, kedves Rák, ez ma egy ilyen nap, élje meg, ahogy sikerül, mindenesetre, ne tulajdonítson nagyobb jelentõséget a ma történteknek, a szokásosnál.

Skorpió

Az ember csak úgy lehet igazán szabad és önmaga, ha szerelmes, hogyha, azzal harmóniában, akivel van, tudja mindezt megvalósítani, ez pedig, nagyon sok erõfeszítést igényelhet, különösen az, hogy az ember úgy adja tudtára szíve választottjának, hogy egy kicsit több térre van szüksége, hogy közben az ne értse félre a dolgot. Ma meglehet, hogy e dilemmával kellhet szembenéznie, kedves Skorpió. Hagyatkozzon ösztöneire és akkor sikerrel meg fogja tudni oldani ezt a helyzetet.

Szűz

Egy kissé viharos érzelmei lehetnek ma, kedves Szûz, melyek nem biztos, hogy a legjobb tanácsadók. Annál is inkább, mivel elõfordul, hogy a szerelem néha igen halkan kopogtat, amit szinte lehetetlen meghallani, ha folyton-folyvást a szenvedély tüzében ég az ember. Csendesedjen el egy kicsit, s élesítse ki érzékeit, mert lehet, hogy nagy kincs van a közelben!

Vízöntő

Érzelmileg ma kissé bonyolult lehet a napja, annál is inkább, mivel most különlegesen érzékeny lehet az efféle impulzusokra. Amennyiben minden rendben ön és kedvese között, ez kifejezetten jót tehet kapcsolatuknak, hisz segít jobban megérteni párját, ha viszont vannak bizonyos súrlódások önök között, már nem biztos, hogy ilyen egyértelmû a végeredmény, mivel azokat hajlamos lehet ilyenkor felerõsíteni önmagában. Remélhetõleg az elsõ verzió érvényesül ma, kedves Vízöntõ!

Nyilas

Most nagy eséllyel keveredhet kisebb-nagyobb vitákba szerelmével, melyeket ezúttal jobb lenne elkerülni, ugyanis, ha tüske marad miattuk valamelyikükben, az akár hosszútávon fennmaradó feszültségekhez is vezethet, így tegyen meg ma mindent a béke érdekébe, s azért, hogy hamar, újra egy oldalon álljanak kedvesével.


3 hozzászólás

  1. Avatar Judit szerint:

    Halihallo🙂 a nyilas ma kimaradt? Kár, szívesen olvasom a horoszkót. Talán holnap újra bennt lesz🙂 üdv Regensburgból Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!