Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-08-28 “Ma egy igencsak izgalmas valakivel hozhatja össze az élet…”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bak/
A morgás, vagy éppen a sértõdés nem valami kapcsolatépítõ viselkedési formák, kedves Bak, így, ha esetleg konfrontálódna ma szerelmével, e kettõt mindenképpen igyekezzen nagy ívben elkerülni. Ellenben, egy kis türelem és figyelmesség most nagyon lendíthet a dolgokon, még, ha eleinte nem is úgy indul a nap. Legyen optimista, s akkor csakis jól végzõdhet a mai nap!

Bika
Ami a szerelmet illeti, ma mindenképpen törekedjen arra, kedves Bika, hogy mindent kimondjon, amire gondol, méghozzá úgy, ahogy van, még, ha ez által sebezhetõbbé is válik. Az õszinteség most igen közel hozhatja szerelmével Önöket egymáshoz, s így biztosan nem lesz hiány a boldogságból, ha minden jól sül el. Ez megéri a kockázatot!Halak
Amennyiben szingli, kedves Halak, ám mindemellett leköti valaki a figyelmét, úgy a mai nap tökéletes lehet arra, hogy megpróbáljon végre érdemben közeledni hozzá, akár csak azzal is, hogy egyértelmû jeleket küld neki, azt üzenve, szabad a pálya. Meglepõdhet, milyen könnyen, s milyen messzire juthat vele ezáltal. Tegyen egy próbát!

Ikrek
Míg a nap kissé feszülten alakulhat szerelmi téren, kedves Ikrek, addig az éj, ennek ellenére, vagy éppen, pont emiatt, igencsak szenvedélyesen alakulhat. Engedje szabadjára a fantáziáját, mert ma bármi megtörténhet, csak akarnia kell!
Kos
Ma egy kissé elfoglalt napja lehet, s a számos tennivalója miatt, kevesebb figyelmet fordíthat szerelmére a kelleténél, ami türelmetlenséghez, akár súrlódásokhoz is vezethet. Amikor sikerül egy kicsit újra érdemben együtt lenni vele, esetleg érdemes valami meglepetéssel készülnie, hogy biztos legyen a jó hangulat, s alaposan ki tudják használni az idõt, amely megadatott. Az éjszaka igencsak szerelmesen és meghitten alakulhat!

Mérleg
A mai nap egy kissé feszült lehet a légkör Ön és kedvese között, ami okozhat néhány kellemetlen percet, ám, ha sikerül felülemelkedniük önös érdekeiken, hamar dûlõre juthatnak egymással, s újra helyreállhat Önök között a béke. Ne ragaszkodjon csökönyösen álláspontjához, mert most az lehet az egyetlen, ami rosszul sülhet el!
Nyilas
Elõfordulhat, kedves Nyilas, hogy ma valamit félreértelmez, s ez megzavarja Ön és kedvese között a harmóniát. Bár minden kapcsolatban akadnak viták, fontos, hogy a mostaniakat ne hagyja elfajulni, inkább fújon visszavonulót, ha minden kötél szakad, mert könnyen elmérgesedhet a viszonyuk, ha hagyják elragadtatni magukat. Ezt mindenképpen igyekezzenek megelõzni!

Oroszlán
A mai nap tökéletes lehet egy randira, kedves Oroszlán, annál is inkább, mivel egy pár, együtt töltött, romantikus óra, arra is remek alkalmat kínálhat, hogy sikerüljön rendezniük az esetleges kapcsolati zökkenõket, sõt, arra is, hogy akár egy egészen új szintre eljussanak. Ha arra kerül a sor, tárja ki bátran a szívét szerelme elõtt, s nem marad el a viszonzás!
Rák
Amennyiben jelenleg egyedülálló, kedves Rák, úgy ma könnyûszerrel megpillanthat valakit, aki hamar lángra lobbantja a szívét. Ne legyen félõs, ha eljõ ez a pillanat, s lépjen a nagy õ elébe, mielõtt még ezt más tenné meg ön helyett. Gondoljon arra, hogy néha a boldogság, vagy éppen boldogtalanság, igencsak apró dolgokon múlhat!

Skorpió
Ma egy igencsak izgalmas valakivel hozhatja össze az élet, akibe hajlamos lesz akár már elsõ látásra, teljesen belezúgni, olyannyira, hogy akár már egy randi kieszközléséig is eljuthat. Mindazonáltal, azért legyen óvatos ezzel, mert lehet, hogy egy kis türelem most többet lendít a dolgokon, mint a lerohanás! Csigavér, kedves Skorpió!
Szűz
Meglehet, kedves Szûz, hogy, amennyiben jelenleg pár nélkül él, ma valaki betoppan az életébe, aki nagyon megdobogtatja a szívét. Bármennyire is felvillanyozódna, igyekezzen ügyelni arra, hogy átmeneti zavara ne homályosítsa el jelentõsen józan ítélõképességét, mert még a végén, oly hamar oszlik majd szét a rózsaszín felhõ, ahogy elméjére borult.

Vízöntő
Ma egy szavával, vagy tettével, könnyen megbánthatja a szerelmét, kedves Vízöntõ, aki erre elzárkózással, sértõdéssel reagálhat, amit viszont Ön még inkább nehezen viselhet. Bármennyire is nehéz, sérelmes, vagy igazságtalannak tûnik, emelkedjen felül a szituáción, s mindenképpen szakítsa meg az efféle ördögi kört, mert, ha hagyja elmélyülni a dolgot, az most nem sok jóhoz vezethet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


8 hozzászólás

  1. Avatar Maria Balint szerint:

    Köszönöm szépen igyekszem meghalgatni

  2. Avatar Maria Balint szerint:

    Köszönöm szépen igyekszem meghalgatni

  3. Avatar Maria Balint szerint:

    Köszönöm szépen igyekszem meghalgatni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!