Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-07

Bak

Ma könnyen egy választás elé kerülhet, kedves Bak. Egyrészrõl, egy igen vonzó valaki, lekötheti figyelmét, s egyre csak komolyodhat az ügy, másrészrõl, az esze azt súghatja: eddig és ne tovább! A nagy kérdés az, mit súg a szíve?

Bika

Kissé ellentétes érzések kavaroghatnak önben szíve választottjával kapcsolatban, talán valamivel megbántotta önt, esetleg félreérthetõen viselkedik, vagy éppen, bizonyos dolgokat mintha nem lenne hajlandó észrevenni. Akármennyire is meg van minden oka, hogy nehezteljen rá, mégis próbálja türelemmel kezelni a helyzetet, hisz, idõnként mindenkivel megesik, hogy megbotlik.

Halak

Ma nagy elõrelépésre kerülhet sor valakivel, akivel esetleg már régóta kerülgetik a forró kását, s eme tény, nagyon izgalmas pillanatokat hozhat magával. Ne feledje, kedves Halak, sok múlhat az elsõ benyomáson, legyen szó bármirõl is! Tegyen ki magáért!

Ikrek

Ma a szokásosnál nyûgösebben, kimerültebben ébredhet, kedves Ikrek, s, bár hamar összekaphatja magát, mégsem biztos, hogy érdemben képes lesz a szerelmi életére koncentrálni, amit természetesen, párja is érzékelhet. Ha szó érné részérõl a ház elejét, mindenképpen tartózkodjon a kirohanásoktól, vagy éppen az elhúzódástól, inkább egyszerûen csak tudassa vele: kicsit rossz passzban van és kérje elfogadását. Meg fogja érteni!

Kos

Ma valami különlegesre, valami, a jó értelemben felkavaróra vágyhat, így igencsak magasra teheti a lécet, kedves Kos, ugyanakkor, jól tudja, hogy azt csakis annak sikerülhet megugrania, aki igazán ismeri és szereti önt. Csak nehogy meglepõdjön a végére!

Mérleg

Kedves Mérleg, ma kissé túlságosan is könnyelmû lehet a szerelem terén, ezért nagyobb eséllyel mehet bele olyan játékba, amibõl nem biztos, hogy aztán, csakis, csupa jó származik. Hogy elkerülje ezt a szituációt, kivételesen, ne hallgasson se szívére, se ösztöneire, csakis a józan eszére!

Nyilas

Ma kissé meginoghat szerelmi téren, kedves Nyilas, ami meglehet, hogy annak köszönhetõ, hogy hirtelen, nem tud hova tenni valamit. Próbáljon meg minél inkább a színfalak mögé nézni, s meglátni a dolgok hátteres tartalmát, hogy mielõbb újra helyrebillentse önmagában az egyensúlyt!

Oroszlán

Ma valami igazán különleges szerelmi élményben lehet része, amennyiben akad a közelében olyan alkalmas partner, aki kellõképpen kreatív ahhoz, hogy valódi meglepetést, örömet tudjon okozni önnek. Ha nincs: használja a fantáziáját! Hátha tehet önmaga is a jó ügyért valamit…

Rák

Egy szerelem akkor az igazi, ha szüntelenül van benne egy kis titokzatosság, intimitás, hisz a tiltott gyümölcs a legédesebb! Mindazonáltal, érdemes csínján bánni az ilyesmivel, mert a túl sok titok, vagy a tiltott kapcsolat, nagy eséllyel érhet rossz véget, s akkor bizony könnyen összetörhet az ember szíve, ezért, csak mértékkel az ilyesmivel, kedves Rák. A csillagok szerint ugyanakkor, ma azért belefér egy kis incselkedés a kevesével!

Skorpió

A mai egy kifejezetten vidám és érzelem gazdag napnak ígérkezik, kedves Skorpió, amikor is, juthat elég idejük és energiájuk kedvesével arra, hogy érdemben megéljék szerelmüket, lelki és testi értelemben egyaránt. Használják ki az alkalmat, bújjanak szorosan össze és élvezzék az életet!

Szűz

Ma kissé bosszanthatja párja esetleges kényeskedése, ám, ahogy egyre inkább közeledik az este, annál inkább enyhülhet a feszültség, s, ha addig nem kerül sor keményebb szóváltásra önök között, hamar újra közelebb kerülhetnek majd egymáshoz. Addig is, ne vegye zokon az ilyen kissé túl érzékeny viselkedést, kedves Szûz, hisz mindenkinek lehet rossz napja…

Vízöntő

Ma meglehetõsen viharos érzelmek törhetnek elõ jelenlegi kapcsolatában, amelyeknek kétféle hatása lehet: vagy nagyon összekapnak kedvesével, vagy, a szóváltások hatására, olyannyira feltüzelõdik önökben a szenvedély, hogy egész éjjel le sem tudnak majd fordulni egymásról. egyengesse úgy a dolgot, kedves Vízöntõ, hogy ez utóbbi érvényesüljön!


1 Response

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!