Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-08

Bak

Bármi is történjék, ma semmiképpen se gondolja túl a dolgokat, kedves Bak, s pláne ne lásson bele mindenben valami olyasmit, ami nincs is ott. Mind a szerelem féltés, mind pedig a túl sok elvárás rossz tanácsadó!

Bika

Ma egy kissé aggasztó folyamatok mehetnek végbe szerelmi téren, melyek meglehetõsen elterelhetik figyelmét aktuális teendõirõl. Ha valami miatt, lenne is oka aggódni, akkor se vetítse ki az átmeneti gondokat élete más területeire, s ne is agyaljon túl sokat, kedves Bika, mert azzal csak felnagyíthatja a valóságot, nagyobb problémát csinálva az ügybõl, mint amekkora valójában. Legyen bölcs, higgadt és logikus, akkor egy szempillantás alatt maga mögött tudhatja majd a bajt!

Halak

Mindig jó dolog, ha az ember kiáll az igazság mellett, kedves Halak, ugyanakkor, ma igyekezzen ezt oly formában tenni szerelmével szemben, hogy az a lehetõ legbefogadhatóbb legyen általa, különben nagyon megbánthatja. Legyen ma a jelszava a tapintatosság, s akkor semmi sem veszélyezteti majd a békét, s szinte bármit képesek lesznek majd megbeszélni.

Ikrek

Ma fontos, hogy jól mérje fel a saját határait, korlátait, kedves Ikrek, s azt, hogy meddig is érdemes még elmenni a szerelem jegyében. Néha bármennyire is szürreálisnak tûnik, vagy bármennyire is nem szeretnénk, bizony, van az, az áldozat, amit már egy szerelem sem ér meg…

Kos

A szerelem vakká tesz, ahogy mondani szokás, ám néha jó, ha e mellé még idõnként süket is az ember. Bármennyire is legyen ma nehéz szerelmével az érdemi kommunikáció, vagy az együttlét, ne vegyen mindent komolyan, amit esetleg mond, kedves Kos, mert akkor meglehet, hogy ma egész nap csak apróságokon fognak veszekedni. Nézze a jó oldalát és, ha már nem tud mit reagálni valamire, inkább egyszerûen csak ölelje meg kedvesét jó szorosan, mint, hogy egy eleve meddõ vitába bonyolódjon vele…

Mérleg

A szerelem egyik legnagyobb kihívása, hogy néha teljesen kiszámíthatatlan, mi fog történni, hiszen rendkívül gyengéd érzelmeken alapuló kapcsolat. Ennek megfelelõen, körültekintõen nyilatkozzon, különösen, ha ma valami kényes témát érintenek szerelmével, nehogy aztán sértõdés legyen a vége. Annál is inkább, mivel az este tökéletesnek ígérkezik egy igencsak sokat ígérõ randevú beiktatására! Koncentráljon erre, kedves Mérleg!

Nyilas

Ma, bármi rossz is történne szerelmi téren, könyvelje el egyszerûen annak, hogy ez most egy ilyen nap, amikor valahogy semmi sem akar úgy mûködni, mint kellene, s hamar lépjen is túl rajta, kedves Nyilas, ugyanis most, tényleg csakis errõl van szó a csillagok szerint!

Oroszlán

Meglehet, kedves Oroszlán, hogy ma valaki, puszta szeretetbõl, megpróbálhat átlépni önnel szemben egy bizonyos határt, s ezt nagyon nehezen tudhatja kezelni, mégis, érdemes valamelyest rugalmasabban állnia a dologhoz, hiszen a lényeg nem is anyjaira az, ami történik, hanem inkább az ön iránti rajongás, amely inspirálja az eseményeket. Próbáljon meg ezúttal szemet hunyni a határsértés felett!

Rák

Ma a csillagok arra ösztönözhetik, hogy minél egyszerûebben lássa szerelmi életét, s csakis a lényegre koncentráljon. Ahol változást akar, ott kezdjen neki most, s vesse be kedvességét és diplomáciai érzékét, s meglátja, partnere is hamar kötélnek áll majd!

Skorpió

Probléma az, amit annak látunk, s most ezen elgondolás nagy segítségére lehet szerelmi téren, kedves Skorpió! Mindemellett, fontos, hogy mindenképpen olyan megoldást keressen a jelenlegi helyzetre, amit biztosan, maga is hosszútávon tarthatónak vél, ne pedig olyat, ami hamar megoldja ugyan a dolgot, de már most látni, hogy késõbb csak újabb problémák kiindulópontja lehet. Mindent a szerelemért, de mindig csak logikusan!

Szűz

Ma a spontán megközelítés az, ami a jó úton tarthatja kapcsolatukat, így semmiképpen se bonyolódjon bele egy-egy helyzet kielemezgetésébe. Vegyen mindent kicsit lazábban a szokottnál, kedves Szûz, engedje el magát és élvezze a szerelmet. A többi ráér majd holnap is…

Vízöntő

Nehéz lesz ma eldöntenie, hogy az eszére, vagy inkább a szívére hallgasson-e, kedves Vízöntõ. Akármelyik is tûnne pillanatnyilag logikusnak, semmiképpen se hamarkodja el a döntést, amíg egy kicsit is bizonytalan valamiben. A szerelem néha egy igen idegõrlõ türelemjáték tud lenni, azonban, mint az élet más területein is, itt is mindenre megvan a helyes megoldás, csak néha nehéz megtalálni. Ne adja fel, sikerülni fog!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!