Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

Bak

Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire is, ha már szilárd elképzelései vannak, mit, kit is szeretne igazán!

Bika

A mai napon, némi rivalizálásra kerülhet sor ön és szerelme között, ami átmenetileg ugyan akadályozhatja a továbblépést, de hosszútávon akár még inkább vonzóvá teheti önöket egymásnak. Végül is zsák a foltját a legjobb felállás a szerelemben, nemde, kedves Bika?

Halak

Igyekezzen ma nem nagyot kockáztatni szerelmi téren, kedves Halak, inkább legyen kimért és következetes, azzal ma sokkal messzebbre juthat. Szervezzen egy csendes, nyugodt programot egy meghitt helyre szerelmével, s biztosra veheti a sikert! Szóljon ez a nap az újra egymásra találásról és egyszerûen csak érezzék jól magukat!

Ikrek

Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl, kedves Ikrek, ha nem törõdik az apró részletekkel, s minél inkább igyekszik elengedni magát. Ha nem feszeng túl semmit, fõleg az éjszaka, egyszerûen tökéletesen alakulhat…

Kos

Ma nagyon erõs szeretetet lehet a szívében, amitõl hajtva úgy érezheti, hogy imád élni, s legszívesebben egész nap csak a lepedõt gyûrné azzal, akit szeret. Ha valóban így van, intézze úgy a dolgokat, kedves Kos, hogy álma mielõbb valósággá váljon!

Mérleg

Amennyiben túl gyorsan történnek most az események, érdemes lenne kicsit lassítaniuk, kedves Mérleg, mert a következõ szint meglépését jó lenne, még stabilabban megalapozniuk. Legyenek türelmesek szerelmével, s hagyják, hogy maguktól, csak úgy megtörténjenek a dolgok!

Nyilas

A mai nap igencsak izgalmasan alakulhat, különösen, ha jelenleg egyedülálló, ugyanis, egy rendkívül szenvedélyes valaki léphet be most az életébe, aki képes lesz szinte azonnal levenni a lábáról. Kár a gõzért, kedves Nyilas, ne is álljon ellen a kísértésnek, egyszerûen csak hagyja elcsábítani magát!

Oroszlán

Ezúttal nem biztos, hogy a könnyebb út egyúttal a legjobb is, kedves Oroszlán, hiszen a szerelmért néha igencsak meg kell küzdeni. Ne azt válassza, ami a logikusabb, hanem azt, amelyiket a szíve súgja!

Rák

Amennyiben érzelmi megnyilvánulásról van szó, legyen ma nagyon óvatos, kedves Rák, mert könnyen kaphat ma a legromantikusabb lépésére is olyan reakciót, ami kibillentheti lelki egyensúlyából. Maradjon ezúttal a háttérbe, s csak akkor engedje közelebb magához szíve választottját, ha biztos benne, hogy nem fogja elutasítani!

Skorpió

Ma igencsak könnyen elcsábulhat egy rajongója irányába, kedves Skorpió, aki rendkívül hevesen ostromolhatja szerelmével, amennyiben viszont már tartós párkapcsolatban él, meglehetõsen kellemetlen pillanatokat okozhat az értetlen udvarló. Ez esetben, igyekezzen minél diplomatikusabban, s minél kevesebb sérülés mellett a helyére tenni a dolgokat.

Szűz

Amennyiben egy vallomásra készül, kedves Szûz, ma a csillagok sokat segíthetnek abban, hogy megtalálja a tökéletes szavakat a tökéletes pillanatban, így a mai ideálisnak ígérkezik az ilyesmihez. Idõzítse mára a nagy kitárulkozást, s biztos sikert arathat kedvesénél!

Vízöntő

A mai napon az hozhatja a legközelebb önöket egymáshoz, kedves Vízöntõ, ha egyszerûen csak hallgat, s csendesen szemléli, ahogy szíve választottja egy egészen új oldalát bontakoztatja ki ön elõtt. Ha türelemmel viseltetik, ma egy újabb nagy lépést tehetnek meg egymás irányába!


4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!