Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-12-02

Bak

A mai napon kissé nehézkesnek, már-már tehernek érezheti párkapcsolatát, ha szingli, akkor pedig azt, hogy a szerelemben mindig, minden olyan bonyolult. Érdemes elgondolkodnia azon, kedves Bak, hogy a mai napon nem-e csak azért látja olyannak a dolgokat, amilyennek, mert kissé kedvetlen, vagy fáradt? Igyekezzen ma inkább nem is foglalkozni mélyebben semmivel, csak elengedni magát és relaxálni, amikor csak lehet. Meglátja, ha alszik rá egyet, holnapra már sokkal világosabban és jobb színben lát majd mindent!

Bika

A mai napon alkalma nyílhat szerelmével szót váltani kapcsolatuk bizonyos momentumairól, melyekrõl kiderülhet, hogy egy kicsit talán a vártnál jobban is különbözik véleményük. A lényeg azonban nem is az, hogy az ember a párjával mindig, mindenben egyetértsen, hanem inkább az, hogy mindig megtalálják a közös hangot, s, hogy nyitottak legyenek a kompromisszumra. Törekedjenek erre, kedves Bika és úgy amúgy pedig élvezzék az életet!

Halak

Bár ma igazán izgalmasan alakulhat szerelmi élete, vigyázzon, nehogy hosszútávon mégis rossz következtetéseket vonjon le belõle, kedves Halak. Annak ellenére, hogy párjával alapvetõen jó a kapcsolatuk, még lehetnek nagy hullámvölgyek is éppúgy, mint szédítõ magaslatok, de hát végül is a szerelem ilyen, ha valakit egyszer rabul ejt, egy dolgot lehet tudni biztosan, mégpedig azt, hogy semmi se biztos, de minden csak kettõjükön múlik!

Ikrek

Annak ellenére, hogy általában bizonyosságot nyer, hogy igaza van a kisebb-nagyobb viták során, ma mégis jobban jár, ha kompromisszumra törekszik, akkor szavai sokkal nagyobb súlyt kaphatnak és az esetleges konfliktusok is gyorsabban rendezõdnek majd, ami kifejezetten jó hatással lehet szerelmi életére. A szerelem és intimitás, minden bizonnyal jobb, mint a feszültség.

Kos

Ma egy kicsit úgy érezheti kedvese, hogy nincs jelen a kapcsolatukban. Máshol járnak gondolatai és ez bizony kihat szerelmi életére is. Valószínûleg csak egyszerûen túlterhelt a munkájában s egy kis pihenésre van szüksége. A legjobb, amit tehet, hogy elmondja partnerének figyelmetlenségének okait, s a legjobb esetben nyíltsága egy kis extra törõdéssel lesz meghálálva.

Mérleg

A mai napon nagy esély van rá, hogy egy igen különleges pillanatot éljen meg a szerelem terén, kedves Mérleg! Mindez annak is köszönhetõ, hogy már jó ideje szemezhet egy lehetõséggel, ami megérett arra, hogy tegyen felé egy igen élvezetes kitérõt a tartós boldogság elérése jegyében. Egy kis humorral és gyengédséggel még pikánsabbá teheti a meghitt perceket. Alkalmazza eme könnyed gesztusokat!

Nyilas

A mai napon igencsak elrabolhatják idejét a napi kötelezõ teendõk, s így kevesebb ideje juthat arra, hogy a szerelmével lehessen. Bármennyire is frusztráló ez, fogadja el, és amíg nincsenek együtt, kezdjen fantáziálni arról, hogy mi-mindent fognak majd csinálni, ha végre újra átölelhetik egymást!

Oroszlán

A mai napon a Merkúr és a Plútó együttes mozgása feltételez egy nagy döntést, vagy elõrelépést a szerelmi kapcsolatok terén, ami nagyrészt annak is köszönhetõ, hogy sokat erõsödött önbizalma e téren. Ma bármilyen irányba is induljon, határozza el magát és tartson ki álláspontja mellett, akkor nagyban segítheti, hogy boldogsága tartós maradjon.

Rák

A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy részesíteni tudja. Ne akarja erõszakkal kinyitni egy virág szirmait, legyen kicsit türelemmel és kinyílik magától is, s akkor majd együtt élvezhetik az élet adta örömöket, érintéseket.

Skorpió

A mai napon egy remek kis program kerülhet képbe, amin mindenképpen ildomos lenne részt vennie, annál is inkább, mert az a hangulat, mely ott ragad majd önre, egészen éjjel kitart, s igen jó hatással lehet szerelmi életére! Igyekezzen most nem azzal törõdni, mennyi mindennel kéne még végezni, csak engedje el magát, és hagyjon mindent a maga ritmusában folyni. Inkább részese, mint irányítója legyen most az eseményeknek, mert néha kell egy kis lazítás, kedves Skorpió.

Szűz

A mostanában meglehetõsen kaotikus szerelmi élete egyre inkább konzerválódni látszik, mintha minden, amit eltervezne, valahogy sehogy sem akar úgy összejönni, ahogy kéne. Talán lehet, hogy éppen ez akadályozza, hogy átlépjen bizonyos határokat? Tervezzen, követeljen kicsit kevesebbet, s hagyatkozzon jobban a spontaneitásra, hátha akkor hamarabb teljesülnek vágyai, kedves Szûz!

Vízöntő

Ossza meg ma õszintén érzelmeit szerelmével, hisz a mai egy igen varázslatos, meghitt napnak ígérkezik, ami tökéletes erre. Bármilyen programjuk is legyen mára betáblázva, igyekezzenek minél több mindent közösen csinálni, de különösen egy dolgot mindenféleképpen! A legboldogabb percek következhetnek, ha sikerül újra és újra meglátniuk azt, amiért annakidején annyira beleszerettek egymásba…

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

X
error: Content is protected !!