Neked mi a csillagjegyed? Az asztrológus szerint ezek a karmikus változások várnak rád 2019-ben!

A változások a legtöbb ember számára elrettentőek, azonban, ha pozitívan állunk hozzá a dolgokhoz, láthatjuk, hogy minden fejlődés alapja a változás. Fogadjuk nyitott szívvel az életünkben bekövetkező változásokat.

Kos

A hivatásod területén számíthatsz változásokra. Kezdetben nehézségekbe ütközöl, de, ha kitartó vagy, akkor rövid időn belül már szüretelheted is a munkád gyümölcsét. Nagy lehetőségek várnak rád!

Bika

Olyan események várnak rád, amelyek elvi és hitbéli kérdéseket vetnek fel benned. Most az Uránusz állása még hangsúlyosabbá teszi számodra a változást, amitől kezdetben kissé megriadsz, de később hálás leszel minden lépésért, amit megtettél.

Ikrek

Komoly pénzügyi felelősséggel járó feladatok várnak rád. Egy nagyobb üzleti tevékenység, egy kiterjed projekt teljesen meg fogja változtatni az életed.

Rák

Az érzelmi életedben sok magányos pillanatra kell számítanod, mindaddig, amíg meg nem találod az igazit. Ebben az évben erre is lehetőséged lesz, te pedig valósággal kivirágzol. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor egy nagy harmonikus időszak vár rád.

Oroszlán

Sok munkával, és kiemelkedő fizetéssel élheted el azt az életszínvonalat, amire vágysz. Ehhez pedig meg kell dolgozz. Ebben az évben végre erőt veszel a lustaságodon, és a sarkadra állsz.

Szűz

Az érzelmi életedben egy nagyobb változásra számíthatsz, vagy egy új partnerrel hoz össze a sors, vagy, ha aktuális, akkor bővülni fog a család. Mindenképp vége lesz a szürke, unalmas hétköznapoknak.

Mérleg

Nagyobb felelősség fog a válladra nehezedni, sokkal több időt töltesz otthon, és úgy érzed a házimunka, és a főzés felemészti a maradék energiádat. Az is lehet, hogy szakítani fogsz a partnereddel, vagy kisebb anyagi terhek nehezítik meg az életed.

Skorpió

Rájössz, hogy a szavaknak mekkora ereje van, és megpróbálsz sokkal kedvesebb lenni a körülöttedlevőkkel. Lehet, hogy a munkahelyeden nehézségek adódnak, de egy a fontos minden körülmények között próbáld megőrizni a hidegvéred.

Nyilas

Végre találsz egy olyan munkahelyet, amit hosszútávú, és élvezed is, amit csinálsz. Ha még ez a pénz sem elég, amit kapsz, nyugodtan vállalj be délutáni-, vagy részmunkát. A lényeg, hogy találd meg a saját célod az életben, és ne mások véleménye után menj.

Bak

A helyzet, amelyben most vagy, kiváló lehetőségeket tartogat számodra. Próbáld legyőzni türelmetlenségedet, hiszen a provokáció által mindent elveszíthetsz.

Vízöntő

Egy kis számvetést fogsz végezni, hogy fel tudd mérni, hol és merre tartasz most éppen. Vigyázz, hogy a múltban elkövetett hibákat ne kövesd el még egyszer. Légy óvatos, de mégis határozott. Egy nagyobb átalakulás kezdődik el most az életedben, ami 2020-ban fog kiteljesedni.

Halak

Kissé reménytelenül indulsz el az álmaid beteljesítése felé, de kitartással, és hittel minden sikerülni fog. Csodálkozni fogsz, hiszen sokkal nagyobb mértékben sikerülnek a terveid, mint amire számítottál. Végre megérdemled a boldogságot, bízz magadban!


20 hozzászólás

 1. Köszönöm szépen

 2. Avatar Orsos Aranka szerint:

  Köszönöm .

 3. Avatar Erzsebet Talaber szerint:

  Köszönöm szépen.

 4. Köszönöm! Áldás!

 5. Köszönöm ! Áldás.

 6. Avatar Maria Balint szerint:

  Köszönöm szépen már nagyon várom ámen

 7. Avatar Nagy Hajnal szerint:

  … néha csak elolvasok 1-1 ilyen horoszkópot 🙂 pedig mint Rák már tudhatnám,hogy – ” a párkapcsolatom, szerelmi életem ” van terítéken 😛mintha nekünk csak, és kizárólag erről szólna az életünk😂

 8. Avatar Maria Krupa szerint:

  Legyen is vege a szurke hétköznapoknak …igy legyen amen

 9. ÚGY LEGYEN! KÖSZÖNÖM! ÁMEN!!

 10. Avatar Dora Vadocz szerint:

  nagyon szepen koszonom és bárcsak igy lenne

 11. Avatar Attila Ovari szerint:

  Köszönöm szépen

 12. Avatar Marianna Gedai szerint:

  Hálásan köszönöm

 13. Avatar laci szerint:

  Nagyon jóóó köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!