November 11.-12. – Kreatívak leszünk, nagy döntéseket fogunk hozni, de nyomás is lesz rajtunk!

November 11.-12. – Kreatívak leszünk, nagy döntéseket fogunk hozni, de nyomás is lesz rajtunk!

november-11-12-kreativak-leszunk-nagy-donteseket-fogunk-hozni-de-nyomas-is-lesz-rajtunk

November 11–12-én kreatívak leszünk, nagy döntéseket fogunk hozni, de nyomás is lesz rajtunk!

Két extrém napra számíthatunk november 11–12-én, főleg érzelmi és pszichés szempontból, ugyanis e két nap energiái arra sarkalnak, hogy komoly döntéseket hozzunk, de ha nem vigyázunk, könnyen meggyűlhet a bajunk, ezért ne legyünk vakok, hanem körültekintően, figyelmesen irányítsuk az életünket.

Fontos az is, hogy kilépjünk a megszokások fogságából, nem szabad engednünk, hogy mások befolyása alá kerüljünk, a fontos döntéseket csakis önmagunkért kell meghoznunk, odafigyelve a társas kapcsolatainkra, a családi viszonyainkra.

Ezekben a napokban könnyen harciassá válhatunk, amikor úgy érezzük, hogy igazságot kell szolgáltatnunk. De inkább ajánlott, ha az életünkkel foglalkozunk, fejlesztve a kreativitásunkat.

Pszichés nyomásnak is ki leszünk téve ebben a két napban, de meg kell próbálnunk mindent letisztázni, minden érzelmet a helyére rakni, így könnyítve meg a hétköznapjainkat.

November 11-e egy remek nap ahhoz, hogy letegyük egy új terv, projekt alapjait, majd másnap, november 12-én energikusan foghatunk neki a kivitelezésnek. Csökkenni fog a pszichés stressz, a nyomás, viszont a lobbanékonyságunk megmarad.

Ha kitartóak vagyunk, a terveink rövid időn belül formát fognak ölteni.

November 11-e kérdése: Mire nem volt bátorságom, pedig nagyon meg szerettem volna tenni?
November 12-e kérdése: Hogyan fejlesszem, hogy építsem fel magam, hogy sikeres legyek?

A kérdésekre a választ neked kell kitalálnod!

Forrás: http://filantropikum.com

Facebook

The post November 11.-12. – Kreatívak leszünk, nagy döntéseket fogunk hozni, de nyomás is lesz rajtunk! appeared first on intuíciók.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!