Ő a lelki partnered a csillagjegyed szerint – Ne keresd tovább!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Annyiszor kerested már rossz helyen a szerelmet, hogy nem is tudod, hol fogod megtalálni a tökéletes partnert. A hozzád illő zodiákus párod azonban már régóta rád vár, úgyhogy nézzük melyik csillagjegy lesz az, aki a tökéletes társaddá válik.

Kos

A Kosnak 29,5 éves koráig a legmegfelelőbb partnerei az Oroszlán vagy a Nyilas csillagjegyben született emberek. Amikor a Kos átlépi ezt a kort, fokozatosan válik egyre érettebbé, nyugodtabbá és gyakorlatiasabbá, kevésbé lesz heves és szenvedélyes. Ezután már inkább a Bak és a Szűz csillagjegyekkel válik kompatibilissé. Ebben a két jegyben megvan az a szilárd gyakorlatiasság, ami a Kosból hiányzik a sikerek eléréséhez. A 29,5. életéve után a Kos kevésbé énközpontú: a szerelemre és a szexre koncentrál, és elkezdi energiáját a beszélgetés és a biztonság felé terelni. A 41,5 életévében, ami az Uránusz ciklusnak pont a fele, a Kos késztetést érez majd az irányításra. Ekkor a Mérleggel (érzékeny mentális jegy) és az Ikrekkel (intellektuális karakter) válik kompatibilissé.

Bika

A Bikának a 29,5. életévéig a legkompatibilisebb társa a Bak és a Szűz. Ha a Szüzet választod, akkor tudd, hogy bár gyönyörű, de eléggé rideg, ha pedig a Bakot, akkor ő jó társaddá válhat, azonban egy idő után nem biztos, hogy ki tudja elégíteni szexuális igényeidet. A 29,5. életéve után a Bika elkezd spirituálisan növekedni, és ekkor az Ikrekben vagy a Kosban találhatja meg az ideális partnert. Az Ikrek jegy növelheti az intelligenciáját, a Kos pedig tüzet és energiát hoz. A Kos és az Ikrek intellektuális jegyek, és jól kijönnek a Bikával. A 41,5 életév után a Bika már megszerezte a régen várt jólétet, és készen áll egy mély, spirituális kapcsolatra. Ekkor a Skorpióval a legkompatibilisebb.

Ikrek

A 29,5. életévéig az Ikrek a Mérlegben és a Vízöntőben találhatja meg a legjobb partnert. Mindhárom csillagjegy könnyed, eléggé liberális és komolytalan. Ezután az Ikrek érettebbé válik és megismeri igazi önmagát, ami sokkal kiegyensúlyozottabb, mint korábban hitte. Ekkor a Bikával és a Kossal talál hasonlóságokat. A Bika stabilitást kínál, a Kos pedig izgalmat és pozitív énképet. A 41,5 életéve után az Ikreknek teljesen ki kell fejlődnie, ugyanis eljött az idő, hogy elérje a legmagasabb szintű intellektust és az erős önkontrollt. Ebben az időszakban a Nyilas lehet a legideálisabb partner.

Rák

A 29,5. életévéig a Ráknak a legideálisabb partner a Skorpió és a Halak. E három vízi jegy ugyanis remekül osztozik egy szenvedélyes és mély érzelmi kapcsolaton. A 29,5. életéve után a Rák érettebbé válik, ráébred saját személyiségére, liberálisabbá válik és kevésbé lesz óvatos. Ekkor már az Ikrek és a Szűz csillagjegy is kompatibilis partner lehet. 41,5. életéve után teljesen önmaga irányítása alatt kell állnia. Ekkor a Bak ideális társ lehet számára.

Oroszlán

A 29,5 életévéig az Oroszlánnak tanácsos a Kos és a Nyilas csillagjegy szülöttei között nézelődnie. Mindhárom csillagjegy tűz elem. Ebben az időszakban nagyon önálló, objektíven és önzetlenül viselkedik. A 29,5. életéve után az Oroszlánok igyekeznek türelmesebbé és gyakorlatiasabbá válni a kapcsolataikban. Ekkor a Bakkal is kompatibilisek lehetnek. A 41,5. életéve után az Oroszlán spirituálisan kifejlődött, kevésbé öntelt, különc és elérte az intellektuális érés tetőpontját. Ebben az időszakba a Mérleg és a Skorpió ideális társ lehet számára. Az Oroszlán-Mérleg kettős egy híres asztrológiai párosítás. Mivel a Mérleg mindig örömet akar okozni, az Oroszlán pedig élvezi ezt, ezért sikeresen építenek párkapcsolatot. Az Oroszlán-Skorpió pedig az egyik legintellektuálisabb párosítás. Igazi hatalom, intelligencia és kreatív egyesülés – nem csak király és királyné, hanem egyenesen császár és császárné.

Szűz

A 29,5. életévéig a Szűz a Bika és a Bak csillagjegy szülöttei között találja meg ideális partnerét. Ők mind földjegyek, és a 29,5. életévükig mind passzívan viselkednek, kapcsolataik alkalmiak és érzékiek – stabil, de limitált. A Bika csillajegy képes egy kis lágyságot csempészni az idegeskedő Szűz életébe, míg a Bak a rendszerező képességeivel képes néhány gyakorlatias készséget átadni neki. A 29,5. életéve után a Szűz elkezdi megérteni, hogy milyen bután állt eddig az élethez, és változni kezd, de ez csak azután következik be, hogy sok tudást és tapasztalatot szerzett. Most már kompatibilisek a Skorpióval és az Oroszlánnal is. 41,5. életéve után a Szűz már teljesen kifejlődött spirituálisan. Ekkor már kompatibilis a Nyilassal, aki egy intellektuális, idealista karakter.

Mérleg

A 29,5. életévéig a Mérleg szexuálisan az Ikrekkel és a Vízöntővel kompatibilis. Ezután érettebbé és gyakorlatiasabbá kezd válni, és kezd berendezkedni egy nyugodtabb életmódra. A Skorpióval és a Kossal is felfedezhet hasonlóságokat. Mivel ezek a csillagjegyek a Mars irányítása alatt állnak, ezért néha kissé durvák, és szükségük lehet lágy, kiegyensúlyozott megközelítésre, hogy békés legyen a kapcsolat. A 41,5. életéve után a Mérleg teljesen kifejlődött, ekkor már átvette uralmát az intellektuális énje fölött. Ekkor a Halakkal és a Nyilassal a legösszeillőbb, mivel mindannyian idealisták és romantikusok.

Skorpió

A 29,5. életévéig a legjobb partner a Rák és a Halak. Mindannyian vízjegyek, és ebben a korban nagyon érzelmesek, a mentális kapcsolódás pedig általában szexuális szinten történik. Néha a Skorpió a Bak és a Szűz csillagjeggyel is összeillő párost alkothat. A 29,5. életévük után elkezdenek érni, és amint önmagukra találnak, fokozatosan válnak egyre agresszívabbá és hatalmasabbá. Ezután a Bika és a Mérleg jegyekkel válnak kompatibilissé, mivel ezek a jegyek nagyon türelmesek és képesek tolerálni a Skorpió parancsoló természetét. A 41,5. életéve után a Skorpió teljesen kifejlődött, és immár kontrollálja intellektuális oldalát is. Ekkor a Nyilas és a Vízöntő válhat ideális partnerré.

Nyilas

A 29,5. életévéig a Nyilas legjobb partnere az Oroszlán és a Kos. Mindhárom jegy tüzes, és eddig az életkorig a kapcsolataik nem olyan dependensek és közeliek, mint a vízjegyeknek. A kulcsszó ezekben a kapcsolatokban a függetlenség. Kamaszkorban a Nyilasnak tökéletes partnere lehet a Bika és a Halak. A 29,5. életéve után azonban sokkal érettebbé válik. Ráébred igazi önmagára, és fokozatosan válik egyre nyugtalanabbá. Ekkor a Szűz és az Ikrek csillagjeggyel válik kompatibilissé. Ezeknek a csillagjegyeknek magas az intelligenciája, ami elbűvöli a Nyilast. A 41,5. életéve után a Nyilas kifejlesztette személyiségét megfelelő önkontrollal, és készen áll, hogy megélje a belső békét. Ebben az időszakban nagyon agresszívvá, erőteljessé és függetlenné válik. Ekkor már a Bikával és a Mérleggel válik kompatibilissé. Ezek a csillagjegyek ugyanis képesek erős emberekkel együtt élni.

Bak

A 29,5. életévéig a Bak legideálisabb partnere a Bika és a Szűz. Ez a három csillagjegy ugyanis mind földjegy. A köztük lévő kapcsolat kellemes, kissé passzív, de általában stabil. A 29,5. életévük után a hozzáillő partner a Vízöntő és a Skorpió csillagjegy szülöttei közül kerül ki. A Vízöntő megtanítja neki, hogyan legyen jó és nemes. A Skorpió pedig azért jó választás, mert okos és ravasz. A 41,5. életévük után a Bakok általában már elérték céljaikat. Ekkor a Halakkal a legkompatibilisebbek, mivel ők spiritualitást hoznak az életükbe.

Vízöntő

A 29,5. életévéig a Vízöntő legideálisabb partnere az Ikrek és a Mérleg. Az Ikrek intellektuális stimulációt és felszabadult barátságot kínál, a Mérleg pedig egyensúlyt és harmóniát. A 29,5. életéve után a Vízöntő egyre inkább a praktikus, földhözragadt élet után vágyakozik, ekkor a Szűz és a Kos csillagjegyekkel válik kompatibilissé. A 41,5. életéve után a személyes élete és a munkája is a legjobb úton halad, így készen áll belépni a felső tízezerbe. Ekkor az Oroszlánnal kompatibilis, hiszen ő az ellentéte, és ugyanabba az irányba fejlődnek.

Halak

A 29,5. életévéig a legideálisabb partner a Rák és a Skorpió. Nagyon szoros kapcsolat kialakítására képesek – érzelmesek, szenvedélyesek és gyakran viharosak is. A 29,5. életéve után a Halak a Mérleggel válik kompatibilissé, aki visszafogott bájával és egyensúlyával vonzza magához a Halakat. Amikor a Halak igazán megérett, a Vízöntőt vonzza magához, szélesítve a kommunikációs csatornáit, és elhagyva túlságosan érzelmi természetét. A 41,5. életéve után a Halak elérte a stabilitást és készen áll a mentálisan aktív Szűzre. Kiegészítik és stabilizálják egymást.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..