Orákulum horoszkóp október 17–23. között! Nézd meg mit tartogat számodra a hét!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Orákulum horoszkóp október 17–23. között! Nézd meg mit tartogat számodra a hét!

orakulum-horoszkop-oktober-17-23-kozott-nezd-meg-mit-tartogat-szamodra-het

Erre a hétre Osho Zen Tarot kártyái lesznek segítségünkre, amelyek megmutatják a helyes irányt, utat az életben. Ha szeretnéd megtudni, hogy mit kell tenned a héten, hogy jobb legyen az életed, olvasd el az Orákulum horoszkópot.

Kos – Kivirágzás

Most olyan energiák, vibrációk kerítenek hatalmukba, amelyek az élet áramlását irányítják, ezért most az Univerzumnak köszönhetően beteljesítheted a vágyaidat, álmaidat. Koncentrálj a megoldásokra, és ne csak szemléld a problémákat. Most eljött a te időd, a jelen hatalmával, erejével mindent képes vagy megvalósítani.

Bika – Álom

A boldogságot, amire vágysz, nem kaphatod meg senkitől, még a párodtól sem, mert az igazi szeretet először önmagadban, a szívedben kell megszülessen. Ehhez fel kell nőni, és mikor képes vagy szeretetet árasztani, adni, akkor fogsz igazán boldog lenni a párkapcsolatodban, vagy akkor fog rád találni a szerelem. Tölts több időt egyedül, hogy rágyere, hogy ki is vagy valójában, mi az, ami leginkább érdekel.

Ikrek – Játék

Emlékszel még arra az időkre, mikor gyerek voltál, és ártatlanul rácsodálkoztál a világ különböző dolgaira? Ezt most felnőttként újból megteheted, csak elő kell venned a játékos énedet, és kezd el felfedezni a világ szépségeit. Ha jelenleg támadások, provokációk érnek, ez a nyitott aurádnak köszönhető, amely nem minden esetben képes gátat szabni ezen negatív erőknek. Ki kell mondanod: “nem”, és véget kell vetned a kompromisszumoknak, megalkuvásoknak.

Rák – Villám

Ezekben a napokban előtörhet belőled a bizonytalanság, a pánik, a félelem, a helyzet miatt, amiben jelenleg vagy. De mindez csak az agyad kreálmányai, amelyek sosem történtek meg, és nem is fognak megtörténni. Veszély, nehézség mindig lesz, csak annyit tehetsz, hogy hallgatsz a megérzéseidre, és azt teszed, ami a legjobb neked. Készíts listát ezekről, és légy hálás, hogy még megvalósíthatod a vágyaidat.

Oroszlán – Gyógyulás

Ne titkolj el semmit se magad előtt, se pedig a családod előtt, mert az nem vezet sehová. Tudatosan senki nem akar bántani, fordíts időt arra, hogy a régi sebek begyógyuljanak. A testedre különösen oda kell figyelned, mert vannak olyan részek, amelyeket az elmúlt években elhanyagoltál. Aludj napi 7–8 órát, igyál 2 liter vizet, étkezz egészségesen, és mozogj rendszeresen. Meglátod, meg lesz a pozitív hozadéka.

Szűz – Pillanatok

Nem építs az előítéletekre, hanem cselekedj tudatosan, ésszerűen. Ne foglalkozz se a múlttal, se a jövővel. Az élet pillanatokból tevődik össze, amelyeket meg kell élni, át kell érezni. Az életben néha szükség van egy kis komolytalanságra, hiszen egyes jótékony energiák csak akkor szabadulnak fel, ha nevetünk, jól érezzük magunkat, egyensúly állapotba kerülünk.

Mérleg – Sodor az ár

Engedj teret a benned lévő érzelmeknek, és ne feledd: minden úgy történik az életben, ahogyan annak történnie kell. Mindig figyelj a pozitív energiaforrásokra, mert sok minden múlhat rajtuk, a negatív energiaforrásoktól meg igyekezz megszabadulni. Ezen a héten pihenj amennyit csak tudsz.

Skorpió – Erkölcsösség

Figyelj oda a gondolataidra, mert van, ami elfogadható, és van ami nem, mert van ami erkölcsös, és van, ami túllépi azt a határt. Ha nem változtatsz a merev, kemény hozzáállásodon, akkor önmagad csapdájába esel. Az igazi éned ott van a szívedben, ami csak arra vár, hogy a felszínre törjön.

Nyilas – Bátorság

Most nagyon figyelned kell, hogy miként nyilvánulsz meg, nehogy megsérts másokat. A magatartásoddal növelni tudod az önbizalmad, érdemes kihasználnod minden lehetőséget, amit a lelki fejlődésedre fordíthatsz. Egyes szituációk nehéznek tűnhetnek, amiket sürgősen el kell intézned, de bátorsággal, kitartással és helyes lélegzéssel sikerülni fog.

Bak – A transzcendes illúzió

Mikor megnyilvánulsz, olykor az előítéletek csapdájába esel, így a régi szemlélet, a régi módszerek veszik át a halamat az életed fölött. Hogy ezt elkerüld, inkább koncentrálj a belső energiáidra, a mentális képességeidre. Ha ez sikerül, kiszabadulhatsz az illúzió börtönéből, és végre a magad életét élheted, testestül, lelkestül.

Vízöntő – A múlthoz való kötődés

Itt az ideje, hogy lezárd a múltadat, és megértsd azt, hogy ha ezt nem teszed meg, akkor megrekedsz a saját múltadban. Vegyél mély lélegzetet, és térj vissza az életbe. Keress megoldásokat az élet kihívásaira, és hallgass a tapasztalataidra.

Halak – Lehetőségek

Most teljes harmóniában érzed magad a természettel, ami egy sor lehetőséget is jelent számodra. Tárd ki a szárnyaid, légy szabad, repülj olyan messze a gondolataid világában, amilyenre csak tudsz. Ez azért jó, mert így felfedezed önmagadban a korlátaidat, a lehetőségeidet. Ha ez sikerül, a negatív energiák el fognak tűnni az életedből és a gondolataidból.

Forrás: http://filantropikum.com/

 

The post Orákulum horoszkóp október 17–23. között! Nézd meg mit tartogat számodra a hét! appeared first on intuíciók.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..